Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šlágr kola vyzněl pro České Budějovice, Dukle je po porážce 3:2 osmá

Výsledky a výkony hokejové Dukly zatím nejsou příliš přesvědčivé. Svědectví o tomto názoru přinesl i šlágr 6. kola první ligy, v němž Jihlava přivítala České Budějovice. Hostující celek si z Vysočiny odvezl tříbodový zisk za výhru 3:2. Dukle tak náleží osmá příčka tabulky.

Úvodní třetina přinesla na led velice vyrovnanou hru. Do kabin šli ale spokojenější hosté, když se minutu a padesát vteřin do konce prvního dějství prosadil Jiří Šimánek - 1:0. Ve druhé třetině jsme se bohužel gólu ani na jedné straně nedočkaly, a tak šly mančafty do kabin za stavu 0:1 a čekalo se na možná rozhodující třetí třetinu.

Třetí třetina byla pro domácí spíše smolná. Během šesti minut inkasovali dvě branky. Na 0:2 zvýšil Martin Novák, na 0:3 poté Václav Karabáček. Dukla to ale nevzdala. Na 1:3 snížil po odraženém puku Jiránek a necelé dvě minuty po něm na 2:3 Adam Zeman. Jeho gól byl ale také poslední, který jsme mohli v tomto zápase vidět.

HC Dukla Jihlava - ČEZ Motor České Budějovice 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 52. Jiránek (J. Pohl, Pekr), 53. A. Zeman (Pekr) – 19. Šimánek (Pavel, R. Přikryl), 43. M. Novák (Plášil, J. Veselý), 46. Karabáček (Plášil, Šimánek). 

Rozhodčí: Doležal, Jaroš – Flegl, Roupec. Diváci: 2106.

Jihlava: Lundström (50. Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, Půža, J. Holý, Mareš, D. Kolář, Piegl – Jiránek (A), A. Zeman, Pekr (C) – Harkabus, Čachotský (A), Poletín – Anděl, D. Čermák, Fronk – Lichanec, Davídek, Chlubna.

Motor: Klouček – Suchánek, Pavel, Pýcha (C), Lytvynov, Vydarený (A), Plášil – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák (A), J. Kloz, J. Veselý – Karabáček, Prokeš, Gilbert – Šimánek, R. Přikryl, Babka.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, České Budějovice, hokej, první liga, FK Dukla Praha, SK Dynamo České Budějovice, FC Vysočina Jihlava, Jiří Šimánek, Martin Novák, Václav Karabáček, Adam Zeman, Joseph Pohl, Madeta Motor České Budějovice, HC Dukla Jihlava

Šlágr kola vyzněl pro České Budějovice, Dukle je po porážce 3:2 osmá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.