Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zemětřesení v kádru Dukly, žlutočervené barvy už nenavlékne osm hráčů

Hokejová sezóna 2018/2019 skončila pro Duklu Jihlava dříve, než by si všichni její fanoušci přáli. Reakce managementu klubu přišla celkem rychle, zveřejnil seznam těch hráčů, kterým nebude prodloužena smlouva.

V další sezoně nebudou v Jihlavě pokračovat obránci David Kajínek s Mihou Štebihem a útočníci Michal Hlinka, Dominik Hrníčko, Lukáš Klíma a Martin Osmík. Zpět do svých klubů se navíc po hostování vracejí zadák Martin Matějíček a forvard Juraj Bezúch.

Naopak nový kontrakt na jeden rok s roční opcí podepsal Tomáš Harkabus, který v 66 zápasech zaznamenal 28 bodů (13+15).

Dukla má dále pod smlouvou například kompletní brankářské trio Niklas Lundström–David Honzík–Jan Brož. „To je pro nás až luxusní, tuto situaci máme vyřešenou,“ je spokojen jednatel Bedřich Ščerban.

Z obránců jistě pokračují Jan Pohl, Václav Půža, Jakub Černohorský, Lukáš Mareš, David Váňa, Matěj Vála a blízko k dohodě je Jihlava s Janem Holým. Z útočníků mají kontrakty na příští sezonu Tomáš Čachotský, Adam Zeman, Lukáš Anděl, Matěj Pekr, Josef Skořepa i Tomáš Jiránek.

S dalšími hráči z kádru, který vyhrál základní část Chance ligy, ale skončil v semifinále play-off, Jihlava stále jedná.

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj hokej.cz

Štítky Dukla Jihlava, hokej, kádr, změny, HC Dukla Jihlava, Michal Hlinka, Juraj Bezúch, David Kajínek, Martin Matějíček, Lukáš Klíma, Martin Osmík, Dominik Hrníčko, Tomáš Harkabus, Bedřich Ščerban

Zemětřesení v kádru Dukly, žlutočervené barvy už nenavlékne osm hráčů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.