Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Důležité body zvenku! Dukla porazila Litvínov 4:2 a upevnila si náskok na čele baráže

Po dvou vítězstvích v domácím prostředí naplno bodovala Dukla i ve venkovním utkání. V úterním čtvrtém zápase baráže vyhrála v Litvínově poměrem 2:4 a upevnila si tak svoje průběžné vedení v prolínací soutěži.

Pro Duklu nemohlo začít utkání v Litvínově lépe. Na konci 7. minuty otevřel účet utkání trefou Lukáš Anděl. Následně byl vyloučen domácí Hübl a hostující střídačka se radovala podruhé, podruhé v řadě se prosadil David Kajínek.

Druhou třetinu sehráli naopak lépe domácí, kteří měli více ze hry, Jakub Škarek v jihlavské brance si ale jistě věděl rady.

Do poslední části si domácí přenesli přesilovku, kterou bezezbytku využili a Jurčík snižoval 13 sekund po začátku periody. V oslabení navíc za chvíli z úniku skóroval Trávníček a bylo srovnáno.

Dukla zareagovala ryhle, další z mnoha přesilovek využil ve 46. minutě kapitán Tomáš Čachotský a překlopil utkání na stranu Dukly. Výhru pak pojistil zhruba osm minut před koncem Seman a Dukla jako jediný tým v baráži dosud neprohrála za tři body.

HC Verva Litvínov - HC Dukla Jihlava 2:4 (0:2, 0:0, 2:2)

Branky a nahrávky: 41. Jurčík (F. Lukeš, Hunkes), 43. Trávníček (Gerhát) – 7. Anděl (Žálčík), 9. Kajínek (Zeman, Čachotský), 46. Čachotský (Kajínek), 54. F. Seman.

Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Brejcha, Jelínek.

HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Baránek, Sörvik, Hunkes, Iberer, Z. Sklenička, Frolo, L. Doudera – Gerhát, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Matoušek, Řehoř, Trávníček (C) – M. Hanzl, Válek, Jurčík.

HC Dukla Jihlava: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, Bryhnisveen, Půža, D. Váňa, Kajínek, Šidlík – Diviš (A), Hamill, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – F. Seman, R. Hubáček (A), Rabbit.

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Dukla Jihlava, HC Verva Litvínov, baráž, David Kajínek, Jakub Škarek, Tomáš Čachotský, Rabbit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důležité body zvenku! Dukla porazila Litvínov 4:2 a upevnila si náskok na čele baráže | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.