Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Doma opět za tři body! Dukla porazila Litvínov 4:1 a dostala se do čela barážové tabulky

Můj dům, můj hrad. Hokejisté Dukly i ve druhém domácím barážovém zápase působili přesvědčivě a sebevědomě si do kráčeli pro tři body do tabulky. Po výhře 4:1 nad Litvínovem se už Jihlava vyšvihla do jejího čela, o bod vede před dnešním soupeřem.

Dukla vstoupila do zápasu velice aktivně a hned několikrát měl Petrásek v brance Litvínova namále. Nakonec se domácí trochu paradoxně prosadili oslabení. Suchánek postrčil puk na Tomáše Jiránka, který úniku vymíchal hostujícího brankáře - 1:0.

I ve druhé třetina byla Jihlava střelecky aktivnější, branku však v tomto úseku hry nevstřelila. Nejblíže měl přitom Rabbit a po něm i Straka.

Skóre se znovu měnilo až ve 43. minutě. V přesilovce napřáhl David Kajínek a jeho pumelice se zastavila až v litvínovské síti - 2:0. Zvýšit mohl Čachotský a Straka, ale nepočínali si přesně. Definitivy tří bodů se tak fanoušci dočkali v 55. minutě, kdy Čachotský našel na mezikruží Petra Hubáčka, který mířil do černého.

Litvínov se nevzdal, Hübl při power play snížil, ale na dělbu bodů to vliv nemělo. Naopak na konečných 4:1 upravil do prázdné Adam Zeman. 

HC Dukla Jihlava - HC Verva Litvínov 4:1 (1:0, 0:0, 3:1)

Branky a nahrávky: 17. Jiránek (Suchánek), 43. Kajínek (Zeman, R. Hubáček), 54. R. Hubáček (Čachotský, Diviš), 60. Zeman (Jiránek, Čachotský) – 58. V. Hübl (F. Lukeš, J. Mikúš).

Rozhodčí: Kubičík, Šír – Ganger, Lederer. Diváci: 6 163.

HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, de la Rose, Bryhnisveen, Půža, D. Váňa, Kajínek, Šidlík – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák.

HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Frolo, Šesták, Z. Sklenička, Gula (A), Baránek, Sörvik, L. Doudera – J. Černý, J. Mikúš, Gerhát – Trávníček (C), Řehoř, Matoušek – F. Lukeš, V. Hübl (A), Jánský – Jurčík, Válek, Jícha.

 

 

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky HC Verva Litvínov, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Tomáš Jiránek, Petr Hubáček, Adam Zeman, David Kajínek, Rabbit, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doma opět za tři body! Dukla porazila Litvínov 4:1 a dostala se do čela barážové tabulky | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.