Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Opět těsně, opět bez bodu. O porážce Dukly 3:2 v Pardubicích rozhodl gól z ofsajdu

Dalším celkem povedeným výkonem se v pátek prezentovali hokejisté Dukly Jihlava. Ovšem ani v Pardubicích neměli dostatek sportovního štěstí a v rámci 32. kola extraligy prohráli 1:2. Třetí porážkou v řadě tak tým z Vysočiny ztrácí z poslední příčky tabulky už sedm bodů.

Dukla začala na východě Čech velice aktivně. Hned ve 3. minutě se v přesilovce po pěkné kombinaci s Rabbitem prosadil Zach Hamill. Dynamo ale postupně vyrovnalo hru a potom i skóre. Ve 13. minutě tečoval Mojžíšovu střelu David Tomášek mimo dosah Vejmelky - 1:1. 

Začátek druhého dějství byl hodně akční na obou stranách kluziště. Na Hamillovu ránu tyče odpověděli svými šancemi Sýkora, ale hlavně Matěj Beran, který nejprve neuspěl, ale následně poté protlačil puk zpoza branky až za čáru - 2:1. Vyrovnat mohl Stříteský a Suchánek, ale Kacetl předvedl svoji třídu. Nestačil až na další jihlavskou kombinaci, na jejímž konci byl opět Matěj Stříteský.

Velkou možnost na vstřelení branky měly Pardubice ve třetí třetině, ale poskytnoutou výhodu dvou mužů v poli nezužitkovaly. O dělbě bodů tak nakonec rozhodla sporná situace z 59. minuty, kdy Sascha Treille přebral puk v ofsajdové pozici a přesnou střelou do horního rohu rozhodl o tom, že Vánoce budou veselejší pro Východočechy.      

HC Dynamo Pardubice - HC Dukla Jihlava 3:2 (1:1, 1:1, 1:0)

 

Branky a nahrávky: 13. Tomášek (Mojžíš), 25. Beran (Tomášek), 59. Treille – 3. Hamill (Rabbit), 37. Stříteský (Hamill, Čachotský).

Rozhodčí: Bejček, Lacina – Jindra, Zíka. Diváci: 8 011.

HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Martin Růžička) – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Holland – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – Perret, Tomášek, Treille – J. Sýkora, Poulíček, Beran – Bojko, Dušek, Vondráček.

HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Volden) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Kajínek, Bryhnisveen, Šidlík, Ulrych – F. Seman, Čachotský, Hamill – Anděl, Žálčík, Skořepa – M. Hlinka, T. Kubalík, Zeman – Rys, R. Hubáček, Rabbit.

Foto Facebook HC Dukla Jihlava

Štítky FK Pardubice, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, Zach Hamill, David Tomášek, Matěj Stříteský, Rabbit, Matěj Beran, HC Dynamo Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opět těsně, opět bez bodu. O porážce Dukly 3:2 v Pardubicích rozhodl gól z ofsajdu | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.