Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Dukla Jihlava dotáhla zápas ve Zlíně do samostatných nájezdů, nakonec prohrála 3:2

V pátém přípravném utkání před startem extraligy byli hokejisté Dukly Jihlava k vítězství zatím nejblíž, ale ani tentokrát to nevyšlo. Na zlínském ledě ještě ve třetí třetině vedli, ale soupeř vyrovnal a ve velmi dlouhém penaltovém rozstřelu nakonec rozhodl o své výhře.

Do přípravného zápasu mezi Zlínem a Jihlavou vstoupili lépe domácí Berani, kteří se v jedenácté minutě ujali vedení Robertse Bukartse. Dukla ale o dvě minuty později srovnala, když se trefil Nicolai Bryhnisveen. Jihlavští se mohli ještě před přestávkou dostat do vedení, ale dvě velké šance nevyužili.

Na další gól se tak čekalo do začátku třetí třetiny, kdy skóroval Lukáš Anděl a Dukla tak poprvé v přípravě vstřelila v utkání více jak jeden gól. Zlín ale sedm minut před koncem v přesilovce vyrovnal Noskem a šlo se do prodloužení.

To nerozhodlo, takže vítěze zápasu určily samostatné nájezdy. Těch si diváci užili dosyta, rozhodnutí padlo až v patnácté sérii. Domácí vyhráli v rozstřelu 3:2 a stejně tak i v celém utkání.

HC Aukro Zlín - HC Dukla Jihlava 3:2 po sam. nájezdech (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Ro. Bukarts, 53. Nosek (Honejsek, Ri. Bukarts), rozh. náj. Freibergs – 14. Bryhnisveen (Šidlík, Čachotský), 43. Anděl.

Rozhodčí: Dědek, Kašík – Bryška, Novák.

Zlín: Štůrala – Valenta, Nosek, Freibergs, Matějíček, Žižka, Padrnos, Dluhoš – Roberts Bukarts, Honejsek, Rihards Bukarts – Kubiš, Popelka, Veselý – Okál, Sedláček, Ondráček – Gago, Fořt, Fryšara.

Jihlava: Volden - de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, Zdráhal, Kajínek, Ulrych - Žálčík, Skořepa, Rys - Čachotský, Zeman, Surovka - Protasenja, Hlinka, Anděl - Čermák, Diviš, Půža.

 

Foto www.hcdukla.cz | Zdroj www.hcdukla.cz

Štítky HC Dukla Jihlava, FC Fastav Zlín, Nicolai Bryhnisveen, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, PSG Zlín, prodloužení, Roberts Bukarts, Rihards Bukarts

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla Jihlava dotáhla zápas ve Zlíně do samostatných nájezdů, nakonec prohrála 3:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.