Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jihlavští hokejisté druhý zápas v Karlových Varech prohráli, baráž se tak vyrovnává

Sedmým kolem dnes pokračovala baráž o extraligu, která tak vstoupila do druhé poloviny. Zatímco první zápas v Karlových Varech Dukla senzačně otočila a nastartovala svou vítěznou sérii, dnes byla jednoznačně horším celkem. Tři body tak zůstávají na západě Čech, a Karlovarští se tak dostali zpět do hry o postup, respektive udržení se v extralize. Všechny čtyři celky mají mezi sebou rozdíl jediného bodu.

Do první šance se prodral domácí Kohout, Svoboda v brance hostí si jeho pokus pohlídal. Poté se na druhé straně zblízka neprosadil Jergl. Když pak Svoboda vychytal nájezd Skuhravého, byla to jen předzvěst věcí příštích. Ve 14. minutě totiž Dujsík kolmicí vyslal do sóla Ondřeje Beránka, který zamířil přesně do víka - 1:0.

Druhou branku Energie zaznamenal Martin Kohout, který ve 26. minutě backhandem usměrnil nabídku Grígera. Dundáčkovo nahození zajímavě tečoval Čachotský, za Honzíka se ale puk nedočkal. Na druhé straně kluziště tomu bylo jinak. Flek v 35. minutě od mantinelu střílel a před Svobodou vložil hůl do jeho pokusu Ondřej Beránek - 3:0.

Ve třetí třetině se již gól nepadl, Jihlavě se zápas nijak zdramatizovat nepodařilo. Tabulka baráže je nyní extrémně vyrovnaná, dvě poslední porážky může Dukla odčinit v pátek, když doma na Horáckém zimním stadionu od 17:30 hostí soupeře z Pardubic.  

HC Energie Karlovy Vary - HC Dukla Jihlava 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 14. O. Beránek (Dujsík, Skuhravý), 26. Kohout (Gríger, Dujsík), 35. O. Beránek (Flek)

Rozhodčí: Hodek, Pavlovič – Frodl, Zavřel. Diváci: 2268.

Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – M. Rohan, Sičák, Harant, Baránek, Tomáš Dvořák, Dujsík, Weinhold – T. Rachůnek, Tuominen, Mikulík – Dušek, Skuhravý, Gorčík – O. Beránek, Gríger, Flek – Harkabus, M. Zadražil, Kohout.

Jihlava: M. Svoboda (Brož) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Půža, Kaláb – Diviš, J. Skořepa, Důras – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman, Čachotský – Jergl, Březina, Danišovský.

Tabulka baráže: 1. Jihlava 11 bodů, 2. Motor Č. Budějovice 11, 3. Pardubice 10, 4. Karlovy Vary 10. 
 

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky HC Energie Karlovy Vary, baráž, FK Dukla Praha, Ondřej Beránek, Česko, FC Vysočina Jihlava, FK Pardubice, HC Dukla Jihlava, Tomáš Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští hokejisté druhý zápas v Karlových Varech prohráli, baráž se tak vyrovnává | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.