Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další obrat Dukla nedotáhla, po porážce 4:2 v Litoměřicích zůstává osmá

Dukle se poslední letošní zápas nevydařil. V Litoměřicích, podobně jako naposledy doma s Prostějovem, rychle prohrávala o dvě branky, tentokrát však už obrat nedotáhla. Po prohře 4:2 zůstává Jihlava na osmé příčce Chance ligy.

Jak již bylo napsáno výše, Dukla ani do zápasu s Litoměřicemi nevstoupila vůbec dobře. První branku inkasovala hned v úvodní minutě, když si Costa našel střeleckou pozici na kruhu a zamířil přesně pod břevno. Za dalších pět minut bylo u domácích ještě veseleji, když puk po neproměněném úniku Kuťáka dorazil do sítě Svoboda. Dukla ale v 19. minutě snížila, do Dvořákovy nahrávky se opřel Harkabus a mířil přesně k tyči.

V polovině zápasu Jihlava vyrovnala zásluhou přesilovkové branky Havránka. Beran poté vychytal litoměřické trestné střílení, ale vyrovnaný stav do konce třetiny nevydržel, neboť Dukla inkasovala branku při vlastní přesilovce, když ujel a přesně zakončil Svoboda. Ve třetí části byly k vidění šance na obou stranách, ale bez gólového efektu. Snahu Jihlavy o vstřelení branky při power play pak potrestak v poslední minutě domácí Černohorský.

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 4:2 (2:1, 1:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 1. Costa (Jícha, Sihvonen), 6. Svoboda (Kuťák), 39. Svoboda (Jícha), 60. Černohorský (Jícha) – 18. Harkabus (Dvořák, Havránek), 29. Havránek (Dundáček, Šik). 

Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kokrment, Pěkný. Diváci: 1 110.

Litoměřice: Cichoň – Černohorský, Jebavý (C), Pavlák, Aubrecht, Tůma, Husák (A) – Costa, Jícha, Sihvonen – Korkiakoski, Hrabík, Cikhart – Ton, Plos, Senčák – Kordule, Kuťák (A), Svoboda.

Jihlava: Beran – Bilčík, Strejček, Dundáček, Chvátal, Koštoval, Ozols, Dvořák – Čachotský (C), Bartoš, Cachnín – Harkabus (A), Havránek, Jelínek – Štefančík, Kuprijanov, Šik – Krajč, Pořízek, Brož.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, hokej, první liga

Další obrat Dukla nedotáhla, po porážce 4:2 v Litoměřicích zůstává osmá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.