Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukla je v útlumu, s rezervou Pardubic prohrála 1:4. V tabulce se propadla na osmou příčku

Dukla prohrála počtvrté z poslední pěti utkání a po dobrém vstupu do Chance ligy se propadá tabulkou. V pondělním zápase proti rezervě Pardubic sice rychle vedla, ale Východočeši skóre otočili na konečných 1:4.

Jihlavští hokejisté vstoupili do zápasu 10. kola velmi dobře a už po 77 vteřinách šli do vedení trefou Dundáčka, který trochu se štěstím propasíroval puk až do sítě. Jenže rychlou odpověď našli i hráči Pardubic, v 6. minutě se trefil Lichtag mezeru mezi betony domácího Berana.

Zkraje druhé třetiny se hosté dostali do vedení zásluhou Pochobradského, poté jeho spoluhráč Urban neproměnil trestné střílení. Dynamu to vadit moc nemuselo, jelikož ve 38. minutě přidal Pochobradský další gól, když dorazil svoji vlastní střelu. Dukla se v závěrečném dějství ke kontaktní brance nedostala, naopak hosté v závěru využili hru domácích bez gólmana a Kaut upravil na 4:1.

HC Dukla Jihlava - HC Dynamo Pardubice 1:4 (1:1, 0:2, 0:1)

Branky a nahrávky: 2. Dundáček (Štefančík, Havránek) – 6. Lichtag (Kaplan, Zdráhal), 22. Pochobradský (Urban, Herčík), 38. Pochobradský, 60. Kaut (Lichtag). 

Rozhodčí: Horák, Čáp - Štofa, Teršíp. Diváci: 504. 

Jihlava: Beran – Bilčík, Kolář (A), Ozols, Kočí, Dundáček, Mareš, Chvátal – Čachotský (C), Pořízek, Šik – Havránek, Štefančík, Cachnín – Berger, Menšík, Jelínek – Rauš, Handl, Brož.

Pardubice: Vomáčka – Chabada, Zdráhal, Bukač, Kubíček, Tvrdík, Voženílek – Žálčík (A), Rákos (A), Hrníčko – Herčík, Pochobradský, Urban – Lichtag, Kaut (C), Kaplan – Rouha, Mikyska, Zeman.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Pardubice, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla je v útlumu, s rezervou Pardubic prohrála 1:4. V tabulce se propadla na osmou příčku | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.