Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Přednostní výběr místa v nové aréně? Zakupte si permanentku na nejbližší dva ročníky, nabízí hokejová Dukla

Přemýšlíte už nad tím, z jaké sedačky bude podporovat slavnou Duklu v nové Horácké multifunkční aréně? A nebude už obsazená? Toto riziko můžete výrazně snížit tím, že si na domácí zápasy Dukly v následujících dvou sezónách zakoupíte permanentní vstupenku.

Systém Dukly Jihlava majitele permic registruje a umožní jim následně přednostní výběr místa celosezónní vstupenky do zbrusu nové arény. „Chtěli jsme nějakým způsobem odměnit ty fanoušky, kteří jsou Dukle věrní a podporují ji maximální měrou i v těchto těžkých letech. Valná hromada náš nápad podpořila a konkrétní nabídka je na světě,“ komentuje souvislosti nové nabídky Bedřich Ščerban, jednatel klubu.

Klub bude aktuálně doplňovat souhrn osobních identifikačních informací registrovaných při nákupu permanentních vstupenek. To bude sloužit k lepší identifikaci jednotlivců a k následné možnosti jejich bezproblémovému kontaktování při nabídce na výběr místa.

„Víme, že není příliš častá shoda jména a příjmení, ale přesto k ní pravidelně dochází. Možnost, že na hokej chodí dva Janové Novákové, prostě není zanedbatelná a chceme se případným problémům vyhnout,“ dodává Ščerban.

Na nastávající sezonu jsou permanentní vstupenky už v prodeji a do konce srpna za výrazněji zvýhodněnou cenu. Vstupenky na sezónu 2024/2025 mají jeden rok čas. „Je to jen na vás. Stačí teď nakoupit, položit si základní kámen k přednostnímu výběru místa a pak začít přemýšlet, jestli chcete v multifunkční Horácké aréně za branku, či za střídačku,“ hlásí klubový web.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy (vizualizace)

Štítky Horácká multifunkční aréna, permanentka, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přednostní výběr místa v nové aréně? Zakupte si permanentku na nejbližší dva ročníky, nabízí hokejová Dukla | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.