Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pepo, díky! S Duklou se loučí dlouholetý kapitán Josef Skořepa, naopak pokračovat bude Tomáš Čachotský

Hokejová Dukla se loučí s dlouholetým kapitánem Josefem Skořepou. Ten se po osmi letech v červenožlutém přesouvá blíže ke své rodině do středních Čech. Naopak jiná legenda Tomáš Čachotský spojí s Duklou svoji kariéru i příští sezónu.

Jednačtyřicetiletý Josef Skořepa odehrál v dresu Dukly osm sezon. Zažil s ní postup do extraligy, pád do první ligy i výhru druhé nejvyšší soutěže v ročníku 2021/2022. Populární "Skořápka" je autorem 152 gólů a celkem 294 kanadských bodů.

Jeho další kariéra bude pokračovat už v jiných barvách. Josef Skořepa se v sezoně netajil tím, že už ho to více táhlo k rodině, která se vrátila do Nymburka. Jak sám ale říká: „Rozhodně nehodlám končit, mám nebo měl jsem nabídky. Rozhodl jsem se pro jednu a to nejblíž k rodině. Je pro mne důležité být jim nablízku, aby mě ještě viděli hrát,“ usmívá se jedna z novodobých legend Dukly.

Dobrou zprávou pro jihlavské fanoušky je naopak rozhodnutí další ikony Tomáše Čachotského. Navzdory nabídkám z jiných klubů podepsal s Duklou smlouvu na další sezónu. „Bylo to těžké rozhodování, ale velkou roli v tom sehrála rodina,“ prozradil "Čagi" klubovému webu. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Markéta Křížová, HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Tomáš Čachotský, Josef Skořepa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pepo, díky! S Duklou se loučí dlouholetý kapitán Josef Skořepa, naopak pokračovat bude Tomáš Čachotský | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.