Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Osmdesát minut boje se smutným koncem. Dukla v prvním čtvrtfinále Vsetínu těsně podlehla

Dukla neprožila šťastný vstup do čtvrtfinálové série. Ve středečním prvním zápase ve Vsetíně prohrávala o dva góly, ale dotáhla to až do prodloužení, v jehož poslední minutě domácí skórovali na 4:3. Druhý zápase se hraje hned ve čtvrtek.

Na góly se ve Vsetíně dlouho nečekalo. Hned v 5. minutě využil Dundáčkovo nahození pohotovou dorážkou Šik. O necelou půlminutu však bylo srovnáno, po chybě jihlavské defenívy se trefil Hořanský. Další branka padla až před polovinou zápasu, kdy vsetínský Holec střílel a přesně dorážel Půček. Těsně před druhou sirénou přidal třetí gól Valachů Berzinš, který využil pobídku Jenáčka.

Dukla se ale nepoložila, hned ve 43. minutě Skořepa ztečoval Kolářovu střelu od modré. Prakticky se stejného místa střílel Kolář i v 51. minutě a puk z jeho kole dokázal rozvlnit síť za Žukovem potřetí - 3:3. Z prodloužení se málem odehrálo celých dvacet minut, než přišel rozhodující gól. Ten po přezkoumání videem vstřelil Klhůfek, který byl nejdůraznější na brankovišti. 

VHK Robe Vsetín - HC Dukla Jihlava 4:3 po prodl. (1:1, 2:0, 0:2 - 1:0) 

Branky a nahrávky: 5. Hořanský (Ondračka), 29. Půček (Holec), 39. Bērziņš (Jenáček), 80. Klhůfek (Jenáček) – 5. Šik (Dundáček, Miškář), 43. Skořepa (Kolář, T. Havránek), 51. Kolář (Harkabus, Karabáček). 

Rozhodčí: Petružálek, Květoň - Beneš, Jindra. Diváci: 3 017.

Vsetín: Žukov – Kajínek, Říha, Smetana, Ondračka, Jenáček, Němec, Česánek – Jonák, Bērziņš, Rob – Holec, Klhůfek, Půček – Sihvonen, Přikryl, Bláha – Hořanský, Lichanec, Jenyš.

Jihlava: Beran – Kolář, Haman, Bilčík, Kočí, Vala, Dundáček, Dvořák – Harkabus, Skořepa, Karabáček – Havránek, Miškář, Šik – Meluzin, Pořízek, Chlubna – Cachnín, Křehlík, Brož..

Ohodnoť článek

Foto VHK Robe Vsetín

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, play-off, čtvrtfinále

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osmdesát minut boje se smutným koncem. Dukla v prvním čtvrtfinále Vsetínu těsně podlehla | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.