Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po vysokém vítězství přišla prohra. Dukla podlehla Prostějovu 6:3, v tabulce je desátá

Výsledky hokejové Dukly jsou nyní jako na houpačce. Zatímco v pondělí si hokejisté smlsli na Šumperku, o dva dny se museli, opět v domácím zápase, sklonit před Prostějovem. Ten po vyrovnaném průběhu bral nakonec výhru 6:3. Jihlava je v tabulce desátá.

Do vedení se jako první v 7. minutě dostali hosté zásluhou Poledny. Jihlavští dokázali zkraje druhé třetiny srovnat Menšíkem, ale před polovinou utkání vedení Prostějovu Bartko. Nedlouho po něm se střelecky prosadil i Valenta - 1:3. Další branky, a to hned tři za sebou, padaly od 47. do 48. minuty. Nejprve snížil domácí kapitán Skořepa, o půlminutu později vrátil Prostějovu dvoubrankové vedení Poledna, aby plodnou dvouminutovku uzavřel svoji přesnou střelou Chlubna. To však bylo ze strany Dukly vše. Těsný výsledek chtěla zvrátit v dlouhé power play, v ní ale inkasovala ještě dvakrát, trefili se Jandus a Pěnčík. 

HC Dukla Jihlava - LHK Jestřábi Prostějov 3:6 (0:1, 1:2, 2:3)

Branky a nahrávky: 23. Menšík (Miškář, Karabáček), 47. Skořepa (T. Havránek), 48. Chlubna (Cachnín, Haman) – 7. Poledna (Jandus, T. Jáchym), 29. Bartko (Illéš, Ostřížek), 34. Valenta (Ostřížek), 47. Poledna (Hašek, V. Burian), 58. Jandus, 60. Pěnčík (Hašek).

Rozhodčí: Hucl, Květoň – Jindra, Maňák. Diváci: 455.

Jihlava: Beran – Dundáček, Haman, Kolář, Vala, Bilčík, Kachyňa, Chvátal – Havránek, Skořepa, Handl – Harkabus, Menšík, Karabáček – Meluzin, Miškář, Chlubna – Cachnín, Juda, Tecl.

Prostějov: Pavelka – Bartko, Valenta, Malák, Poledna, Staněk, Pěnčík – Jiránek, Jáchym, Jandus – Burian, Ostřížek, Hašek – Slanina, Venkrbec, Jansa – Veselý, Vlach, Illéš – Maruna.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Prostějov, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po vysokém vítězství přišla prohra. Dukla podlehla Prostějovu 6:3, v tabulce je desátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.