Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dukla se s rokem 2022 rozloučila debaklem, v Litoměřicích prohrála 5:0

Poslední zápas v roce 2022 se Dukle výsledkově vůbec nevydařil. V souboji o elitní šestku nestačila na domácí Litoměřice, kde prohrála vysoko 5:0. Po třetí porážce v řadě zůstává tým z Vysočina na sedmé příčce tabulky.

Domácí se do pohodlného náskoku dostali už v první třetině, když přesně mířil po povedeném sólu Procházka a z předbrankového prostoru Svoboda. I když se Dukla zlepšila, byla velmi neproduktivní. Zároveň nebyla bezchybná v defenzívě, nepohlídaný Cikhart tak zvyšoval ve 35. minutě už na 3:0. Ve třetí třetině Litoměřice definitivně potvrdily své vítězství gólem Válka do prázdné. Pátou branku pak v poslední minutě přesnou ránou do víka zařídil Kracík.

HC Stadion Litoměřice - HC Dukla Jihlava 5:0 (2:0, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 8. Procházka (Svoboda), 16. Svoboda (Slavíček, Šedivý), 35. Cikhart (Slavíček, Holý), 56. Válek (Kuťák), 60. Kracík (Procházka, Svoboda). 

Rozhodčí: Wagner, Květoň – Hnát, Dědek. Diváci: 1590. 

Litoměřice: Král – Němec, Šedivý, Výtisk (C), Holý (A), Jebavý (A), Hampl – Válek, Kuťák, Koláček – Procházka, Kracík, Svoboda – Cikhart, Jícha, Slavíček – Černohorský, Pártl, Gajda.

Jihlava: Beran – Bilčík, Chvátal, Kolář, Dundáček, Kočí, Vala – Chlubna, Miškář, Brož – Harkabus (A), Skořepa (C), Jungwirth – Křehlík, Handl, Pořízek – Cachnín, Juda, Tecl.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Litoměřice, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla se s rokem 2022 rozloučila debaklem, v Litoměřicích prohrála 5:0 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.