Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Dukla vyhrála ve Frýdku-Místku 4:1, rozhodla druhá třetina

Čtyři body ve třech dnech. Tak úspěšní byli jihlavští hokejisté ve "slezském dvojboji". Zatímco v pondělí padli v prodloužení s vedoucí Porubou, středeční souboj ve Frýdku-Místku přesvědčivě ovládli. Dukle tak v druholigové tabulce patří šestá příčka.

Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří se ujali vedení v 9. minutě po backhandu Dostálka. Dukla však ještě do přestávka srovnala, když po spolupráci s Miškářem zakončoval do odkryté branky Chlubna. A do druhé části vlétli Jihlavané jako velká voda. Ve 22. minutě si odražený puk našel navrátilec Čachotský, na rozdíl dvou branek pak dělovkou upravil Harkabus. Vyloženě povedenou dvacetimintovku pak ve 37. minutě korunoval zásahem z mezikruží Bilčík. Slezané se v poslední periodě ještě snažili, ale o výsledku bylo již rozhodnuto. 

HC Frýdek-Místek - HC Dukla Jihlava 1:4 (1:1, 0:3, 0:0)

Branky a nahrávky: 12. Dostálek (Zeleňák, Kowalczyk) – 16. Chlubna (Miškář, V. Brož), 22. Čachotský (Pořízek), 33. Harkabus (Haman, Chlubna), 37. Bilčík (Handl, Haman). 

Rozhodčí: Cabák, Šudoma - Hanzlík, Peluha. Diváci: 663.

Frýdek-Místek: Kacetl – Š. Havránek, Teper, Zeleňák, Kowalczyk, Sova, J. Adámek – Homola, Bednář, Vrdlovec – Dostálek, Lyszczarczyk, Haas – Hotěk, A. Zeman, Matěj – Klimša, Geidl, Macháček – Ramik.

Jihlava: Beran – Bilčík, A. Dvořák, D. Kolář, F. Kočí, Chvátal, Haman – Chlubna, Miškář, V. Brož – Harkabus, Menšík, Fronk – Čachotský, Skořepa, Pořízek – Cachnín, Handl.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Frýdek-Místek, hokej, první liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vyhrála ve Frýdku-Místku 4:1, rozhodla druhá třetina | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.