Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dukla vedení proti Sokolovu neudržela, po druhé porážce v řadě klesla na deváté místo

Sezona jihlavských hokejistů je zatím jako na houpačce. Dukla totiž po úvodních třech porážkách následně třikrát vyhrála a včera podruhé za sebou zatáhla za kratší konec. V dramatickém zápase podlehla Sokolovu 2:3, v prvoligové tabulce klesla na deváté místo.

V Pelhřimově šel Sokolov do vedení v 9. minutě poté, co se přesně trefil Kverka, ovšem Jihlava hned o minutu později srovnala zásluhou Tobiáše Handla. Ten červenožluté v 38. minutě poslal dokonce do vedení, k bodovému úspěchu to však nevedlo. Jenže Sokolov na začátku třetí části v přesilovce vyrovnal Pohlem a v 53. minutě, po Safinově třetí gólové asistenci, Kverka z bezprostřední blízkosti zařídil tříbodový import na západ Čech.

HC Dukla Jihlava - HC Baník Sokolov 2:3 (1:1, 1:0, 0:2)

Branky a nahrávky: 10. Handl (Brož), 38. Handl (Dundáček, Cachnín) – 9. Kverka (Safin, Vracovský), 43. Pohl (Safin, Vracovský), 53. Kverka (Safin, Vracovský). 

Rozhodčí: Skopal, Petružálek – Jindra, Štofa. Diváci: 516. 

Jihlava: Beran – Dundáček, Matějíček, Dvořák, Haman, Jáchym, Kočí, Kowalczyk – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Beránek, Miškář, Šik – Harkabus (A), Seman, Mácha – Cachnín, Handl, Brož.

Sokolov: Cichoň – Novák (C), Klejna, Baláž, Pohl, Weinhold, Rulík, Tomek – Vracovský, Kverka (A), Safin – Osmík, Zadražil, Hauser – Švec, Jurčík (A), Tomi – Ton, Vrhel, Stehlík.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, první liga, hokej, HC Baník Sokolov, HC Dukla Jihlava, Pelhřimov, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vedení proti Sokolovu neudržela, po druhé porážce v řadě klesla na deváté místo | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.