Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Až čtvrtý zápas přinesl plný bodový zisk, Dukla vyhrála v Šumperku 4:1

Až čtvrtý zápas sezóny přinesl Dukla tříbodovou radost. Stalo se tak v Šumperku, kde Jihlava rychle vedla a svůj náskok navyšovala až ke konečnému vítězství 4:1. V neúplné prvoligové tabulce poskočil tým z Vysočiny na sedmou příčku.

Dukla šla do vedení již v 5. minutě, když precizní souhru celého útoku zakončil Patrik Miškář. Domácí bojovali, nastřelili tyč, ale síť se rozvlnila opět šumperská, když se ve 14. minutě prosadil Radek Pořízek. Nedlouho po první přestávce zvýšil už na tříbrankový rozdíl Tobiáš Handl, avšak ani to Severomoravany nezlomilo. Dva góly jim nebyly uznány, dočkali se až ve 48. minutě, kdy si na brankovišti nejdůrazněji počínal Průžek. Víc už ale domácí nezvládli, definitivní klid na jihlavské hokejky přinesl v 54. minutě Otakar Šik, který upravil na konečných 1:4. 

Draci Pars Šumperk - HC Dukla Jihlava 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 48. Průžek (Kohút, Rutar) – 5. Miškář (Beránek, Šik), 14. Pořízek (Seman, Handl), 26. Handl (Kowalczyk, Miškář), 54. Šik (Bilčík). 

Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Hanzlík, Bezděk. Diváci: 705.

Šumperk: Hamalčík – Eliáš, Drtil, Kadeřávek, Kunst, Rutar, Hrachovský, Dudycha – Jelínek, Bartoš, Žálčík – Průžek, Kohút, Vachutka – Svoboda, Šuhaj, Bernat – Křemen, Čermák, Jouza.

Jihlava: Beran – Bilčík, Dvořák, Dundáček, Kočí, Jáchym, Kowalczyk, Haman – Čachotský, Skořepa, Harkabus – Beránek, Miškář, Šik – Cachnín, Juda, Mácha – Handl, Seman, Pořízek.

Ohodnoť článek

Štítky Dukla JIhlava, Šumperk, lední hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, Salith Šumperk, Patrik Miškář, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Až čtvrtý zápas přinesl plný bodový zisk, Dukla vyhrála v Šumperku 4:1 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.