Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla domácí prostředí nevyužila, po těsné prohře ztrácí ve finálové sérii poměrem 1:2

Dukla výhodu domácího prostředí ve třetím finálovém zápase nevyužila. Proti Vsetínu tahala od počátku za kratší konec, v utkání ani jednou nevedla. Jihlavští hokejisté nakonec padli 3:4, Valaši vedou v sérii 2:1. Čtvrtý zápas se hraje v pátek opět v CZ LOKO Aréně.

Dukle se vstup do zápasu vůbec nepovedl. Hned ve 4. minutě nabral rychlost Zeman a z hranice kruhu překonal Žukova střelou pod hornítyčku. O dvě minuty později bylo v táboře hostů ještě veseleji, když se o otočky prosadil Jonák. Jihlavu vrátil do zápasu Helt, který v 18. minutě z bezprostřední blízkosti procesil puk za Gábu - 1:2. 

Úvod druhé třetiny ale patřil zase Valachům - ve 23. minutě tečoval přesilovkovou ránu Smetany Březina. Dukla odpověděla rychle, po přihrávce Čachotského se do kotouče opřel Skořepa a mířil přesně. Přesto do kabin odcházeli mnohem spokojenější hosté, když si Venkrbec našel odraženou Jonákovu střelu - 2:4. Dukla dokázala vstřelit ještě jeden gól, avšak už nic neřešil, protože Čachotský se trefil pouhou sekundu před závěrečnou sirénou. 

HC Dukla Jihlava - VHK Robe Vsetín 3:4 (1:2, 1:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 18. Helt (Zadražil), 25. Skořepa (Čachotský), 60. Čachotský (Helt, Havránek) – 4. Zeman (Berger, Říha), 6. Jonák (Smetana, Rob), 23. Březina (Smetana, Venkrbec), 35. Venkrbec (Jonák, Rob). 

Rozhodčí: Zubzanda, Pilný – Štofa, Beneš. Diváci: 3034. 

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Dundáček, Chvátal – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, M. Juda, P. Čermák.

Vsetín: Gába – Smetana, Ondračka, J. Říha, Jerofejevs, Hryciow, Štach (A), J. Jenáček – Jonák (C), Venkrbec, Rob – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Hořanský, D. Březina, Vítek.

Stav série: 1:2.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Vsetín, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, VHK Vsetín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla domácí prostředí nevyužila, po těsné prohře ztrácí ve finálové sérii poměrem 1:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.