Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dukla první mečbol nevyužila, čtvrtý zápas semifinále prohrála v Sokolově 4:2

Třikrát to vyšlo, počtvrté za sebou však už Dukla na Sokolov vyzrát nedokázala a do prvoligového finále tak zatím nepostoupila. V pátečním zápase Jihlavané přece jen tahali na kratší konec provazu a odvezli si porážku 4:2. Další šanci na ukončení semifinálové série mají v neděli 27. března na domácím ledě.

Sokolov šel do vedení v 6. minutě, když se trefil Kverka, po 88 vteřinách však vyrovnával Filip Helt. Rozhodující náskok si domácí vytvořili v druhé třetině - nejprve se ve 24. minutě prosadil z bezprostřední blízkosti Konečný, v 37. minutě pak po přečíslení Prošek. Kontaktní branku jihlavského celku sice ještě dokázal v poslední třetibě zaznamenat Čachotský, ale to tekntokrát nestačilo. Sokolovští využili odkryté klece a v závěru pečetil výsledek 4:2  Rohan. 

HC Baník Sokolov - HC Dukla Jihlava 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 6. Kverka (Pohl, Přibyl), 24. Konečný (Přibyl, Vrhel), 37. Prošek (Rohan, Sloboda), 60. Sloboda (Rohan) – 7. Helt (Harkabus), 52. Čachotský (Skořepa, Valenta). 

Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Štofa, Polonyi. Diváci: 1091. 

Sokolov: Cichoň – Pohl, Jeřábek, Novák, Klejna, Vodička, Kadeřávek, Rulík – Vrhel, Konečný, Přibyl – Jurčík (A), Hašek, Tomi – Vracovský, Kverka (A), Jandus – Prošek, Rohan (C), Sloboda.

Jihlava: Zhukov – Bilčík, Mareš, Kowalczyk, Valenta, Kachyňa, Dvořák, Chvátal – Čachotský (A), Skořepa (C), Havránek – Harkabus (A), Zadražil, Helt – Seman, Menšík, Brož – Cachnín, Juda, Peš

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, hokej, první liga, HC Baník Sokolov, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla první mečbol nevyužila, čtvrtý zápas semifinále prohrála v Sokolově 4:2 | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.