Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jednatel Dukly uklidňuje fanoušky a vyvrací spekulace: Zhukov bude chytat za Jihlavu, ne za Kladno

Ta zpráva včera proletěla hokejovým zákulisím a sociálními sítěmi a zejména fanoušky jihlavské Dukly dost zneklidnila. Jednalo se však o klasickou dezinformaci. Že by se hrdina minulého play-off měl připravovat s rivalem z Kladno, jednoznačně popřel jednatel jihlavského klubu Bedřich Ščerban.

Českým hokejovým prostředím ve středu večer problesky spekulace, že by měl gólman Dukly Jihlava Maksim Zhukov, mj. nejlepší brankář uplynulé sezony Chance Ligy, působit v klubu Rytíři Kladno, např. formou střídavých startů. Jednatel Dukly Bedřich Ščerban vydává k těmto spekulacím jasné prohlášení: „Dementuji, že bychom byli blízko dohodě s Kladnem. K žádné dohodě nedošlo a ani jsem o žádné dohodě s Kladnem nejednal. Maksim Zhukov bude v nadcházející sezoně působit v klubu HC Dukla Jihlava,“ říká jednoznačně.

Jihlavský tým se zároveň pilně připravuje na nadcházející prvoligovou sezónu. Odehrál již šest přípravných zápasů, naposledy v úterý porazil výsledkem 7:1 Havlíčkův Brod. Další utkání čeká červenořluté již dneska, od 18 hodin přivítají v CZ LOKO Aréně kombinovaný tým Vienna Capitals Silver. Majitelé permanentek z uplynulého ročníku mají na zápas vstup zdarma (po předložení permanentky k turniketu).

Celotýdenní program bude završen tradičním Fans Day, jenž proběhne v pátek 27. srpna 2021 od 16:15 na jihlavském Masarykově náměstí.

Ohodnoť článek

Foto hokej.cz | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Maksin Zhukov, Fans Day, HC Dukla Jihlava, Rytíři Kladno, spekulace, Bedřich Ščerban, Maksim Zhukov, 1. česká hokejová liga, Vienna Capitals

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednatel Dukly uklidňuje fanoušky a vyvrací spekulace: Zhukov bude chytat za Jihlavu, ne za Kladno | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.