Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dukla si osmibrankovou kanonádou v Kolíně zajistila čtvrtfinále

Proti Kolínu nastoupila jihlavská Dukla vůbec poprvé v historii a premiéra to byla velmi úspěšná. Středočeši na hostující tým nestačili a nakonec inkasovali výprask po výsledku 2:8. Jihlavané si naopak dvě kola před koncem základní části zajistili nejhůře čtvrté místo, tedy jistotu čtvrtfinálových bojů.

V Kolíně bylo dnes k vidění spousta gólů. Jak první rozvlnil síť hostující Jiránek, vzápětí vyrovnal kolínský Šafránek. Do konce první třetiny se brankově prosadil ještě Illéš - 1:2.

O tom, že tři body si dneska odveze Dukla, se rozhodlo zejména ve druhé třetině. V rychlém sledu se do černého trefili Skořepa, Chlubna a znovu Illéš, za středočeský tým lehce korigoval Husa - 2:5.

Jakékoli pochyby pak rozptýlili a debakl dokončili do třetice Illéš, na nějž navázali V. Brož a Cachnín, který tak zaznamenal svoji první branku v červenožlutém dresu. 

SC Kolín - HC Dukla Jihlava 2:8 (1:2, 1:3, 0:3)

Branky a nahrávky: 4. Šafránek (Váchal, Král), 33. Husa (Z. Král) – 2. Jiránek, 11. Illéš (Harkabus, Černý), 25. Skořepa (Čachotský, Fronk), 26. Chlubna (Dundáček, Fronk), 29. Illéš (Zadražil), 45. Illéš (Zadražil), 52. V. Brož (Kolář, Lichanec), 54. Cachnín (Fronk, Jiránek). 

Rozhodčí: Souček, Pilný – Bohuněk, Štofa. 

Kolín: Sejpal (29. O. Martínek) – Husa, Kukla, Váchal, Pýcha, Blaha, Muška – Jankovský, Šafránek, Král – Krejčík, Zumr, Stehlík – Síla, Štohanzl, Petržilka – Kopecký, Semirád, Mašín – Němec

Jihlava: Žukov – Kolář, Eliáš, Dundáček, Černý, Bilčík, Strejček, Dvořák – Harkabus, M. Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský, Skořepa, Chlubna – Havránek, Lichanec, V. Brož.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Kolín, první liga, hokej, TJ SC Kolín, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla si osmibrankovou kanonádou v Kolíně zajistila čtvrtfinále | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.