Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Třetí výhra za sebou. Dukla přejela silnou Porubu 5:2 a v tabulce je třetí

V první polovině února si Dukla vybrala slabší období se třemi prohrami, nyní na ně ale navázala třemi výhrami se soupeři z horní poloviny tabulky. V sobotu si Jihlavané přesvědčivě poradili s Porubou, na výhru zadělali již povedenou první třetinou. Tři kola před koncem základní části patří červenožlutým třetí místo se čtyřbodovou ztrátou na první Kladno.

Domácí do zápasu vstoupili velmi aktivně a brzy byli odměněni přesilovkami. Tu první využil v 8. minutě dorážkou Skořepa, na nějž tři minuty později navázal Illéš. Když pak vzápětí další přesilovku pohotově zužitkoval Fronk, bylo na vítězství Dukly solidně zaděláno. 

 Ve 25. minutě snížil na 3:1 hostující Korkiakoski, to však Duklu vyburcovalo k další zteči. Krátce po polovině utkání  přesně zacílil Harkabus, o dvě minuty později se trochu šťastně prosadil Fronk. Poruba utkání nezabalila, ale manko bylo pro ní přiliš velké. Ještě jedné branky se ale přece jen Slezané dočkali, když v závěru na konečných 5:2 zkorigoval Hotěk.

HC Dukla Jihlava - HC RT Torax Poruba (3:0, 2:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Skořepa (Pekr, D. Kolář), 11. Illéš (M. Zadražil, T. Harkabus), 12. Fronk (T. Černý, Čachotský), 33. T. Harkabus (Illéš), 35. Fronk (Jiránek) – 25. Korkiakoski (Stloukal), 54. Hotěk (T. Voráček, Pořízek). 

Rozhodčí: Barek, Květoň – Špringl, Roischel. 

Jihlava: Zhukov – Kolář (A), Mareš, Eliáš, Černý, Bilčík, Strejček, Dvořák – Harkabus, Zadražil, Illéš – Jiránek, Fronk, Cachnín – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – Havránek, Lichanec, Chlubna.

Poruba: Foltán – T. Voráček, Žovinec, Szathmáry, Kozák (C), Teper, Pastor, Rudl – Špaček, Toman, Kanko (A) – Korkiakoski, Jáchym, Stloukal – Žolobov, Hudeček, Endál (A) – Brodek, Hotěk, Pořízek

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Poruba, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC RT Torax Poruba, Rytíři Kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí výhra za sebou. Dukla přejela silnou Porubu 5:2 a v tabulce je třetí | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.