Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dukla měla v Přerově tři body na dosah, nakonec bere jen jeden za prohru po nájezdech

Zápas 26. kola si hokejisté Dukly za rámeček nedají. Když čtyři minuty před koncem vedli o dvě branky, jen málokdo si myslel, že by mohli o výhru z přerovského ledu přijít. Leč stalo se. Domácí dotáhli utkání do nájezdů, kde byli taktéž úspěšnější. Po pouze jednobodovém zisku přepustila Jihlava o skóre čelní pozici prvoligové tabulky Vrchlabí.

Skóre zápasu otevřel již ve 2. minutě domácí Macuh. Hosté si odpověď připravili až téměř v polovině zápasu, na 1:1 vyrovnával Zadražil. Nedlouho po něm přesně zacílil a průběžný stav ve prospěch Dukly upravil Harkabus. Dvojnásobné vedení zajistil Jihlavanům v 56. minutě V. Brož, ale ani to na tříbodový zisk nestačilo. Hned vzápětí snížil Svoboda a v poslední minutě vybojoval pro domácí prodloužení Dostálek. V pětiminutovém prodloužení branka nepadla a rozhodnout musely samostatné nájezdy. Jediným úspěšným exekutorem se stal přerovský Číp. 

HC Zubr Přerov - HC Dukla Jihlava 4:3 po sam. nájezdech (1:0, 0:2, 2:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 2. Macuh (Dřímal), 57. Matěj Svoboda (Hrabal), 60. Dostálek (Zbořil), rozh. náj. Číp – 26. M. Zadražil, 33. T. Harkabus (Pekr), 56. Vítězslav Brož (D. Kolář).

Rozhodčí: Cabák, Vrba – Bohůnek, Hranoš.

Přerov: Postava (Holík) – Mlčák, Hrabal, Forman, Zbořil (A), Suhrada, Dřímal – Dostálek, Pšurný (A), T. Doležal (C) - Číp, Hejcman, Süss – Ryšavý, Macuh, Štefka – Matěj Svoboda, Indrák, Goiš – Dobša.

Jihlava: Jan Brož (Žukov) – D. Kolář (A), Dundáček, Strejček, T. Černý, Eliáš, Bilčík, Mareš – Illéš, Skořepa (C), Čachotský (A) – Vítězslav Brož, Fronk, Juda – Pekr, M. Zadražil, T. Harkabus – Chlubna, Lichanec, T. Havránek.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Zubr Přerov, HC Stadion Vrchlabí, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla měla v Přerově tři body na dosah, nakonec bere jen jeden za prohru po nájezdech | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.