Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla přejela Sokolov 5:0, na předkolo play-off má náskok jedenáct bodů

Dukla naplno bodovala potřetí za sebou a opět se jí střelecky dařilo nadprůměrně. Ve 14. kole nadstavby poražených rozstřílela poslední Sokolov poměrem 5:0 a stále drží pohodlný náskok sedmi bodů na desátý Prostějov a jedenácti bodů na desátý Frýdek-Místek.

Dukla předvedla v zápase proti Sokolovu gólovou parádu, hned v úvodní třetině se prosadil Jiří Fronk a Jakub Illéš. Stejný hráč zvýšil v přesilovce na 3:0 a taktéž v početní převaze skóroval Lukáš Anděl. V závěrečné třetině zpečetil vysokou výhru domácích Tomáš Chlubna. Nemalou měrou se na úspěchu Dukly podílel brankář Jan Brož, který vychytal všechny sokolovské střelce a po zásluze bylodměněn v podobě čistého konta. 

HC Dukla Jihlava - HC Sokolov 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 7. Fronk (Chlubna), 15. Illéš (Čachotský, Pohl), 35. Illéš (Poletín, Staněk), 39. Anděl (Illéš, Poletín), 56. Chlubna (Fronk, Harkabus). 

Rozhodčí: Hucl, Ondráček – Kotlík, Zídek.  Diváci: 969.

Jihlava: J. Brož – Staněk, Piegl, Pohl, Kolář, Holý, Vála, Půža – Čachotský, Skořepa, Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – Harkabus, Fronk, Chlubna – V. Brož, Lichanec, Protasenja.

Sokolov: Bednář – Přindiš, Houdek, Michálek, Vodička, Šafář, Rulík, Kadeřávek – Švec, Zadražil, Křemen – Vracovský, Kverka, Stříbrný – Rohan, Vrána, Kuběna – Pařízek, Křehlík.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC Baník Sokolov, Jakub Illéš, LHK Jestřábi Prostějov, HC Frýdek-Místek, Tomáš Chlubna, Jan Brož

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla přejela Sokolov 5:0, na předkolo play-off má náskok jedenáct bodů | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.