Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

David Rittich mezi nejlepšími. Jihlavský rodák si zachytá ve slavném Utkání hvězd NHL

Velké pocty a ocenění za výkony v barvách Flames se dočkal David Rittich. Český gólman ve službách Calgary se zúčastní Utkání hvězd NHL. Odchovanec jihlavského hokeje nahradí v nominaci na All Star Game jiného brankáře Darcyho Kuempera z Arizony.

David Rittich se dostal do výběru Pacifické divize, jeho spoluhráčem bude i útočník Tomáš Hertl ze San Jose. Třetím českým zástupcem, který se exhibice zúčastní, bude aktuálně nejlepší střelec NHL David Pastrňák z Bostonu, jenž byl jmenován kapitánem týmu Atlantické divize. Informaci přinesl specializovaný portál nhl.cz.

Zatímco Pastrňák si na All Star Game zahraje podruhé, na Davida Ritticha čeká velká premiéra. „Hodně to pro mě znamená. Teď si mohu říci, že jsem s nejlepšími hráči světa na Utkání hvězd NHL. Myslím, že to bude úžasný zážitek. Může mi to hodně pomoci v další kariéře," uvedl David Rittich pro web Calgary Flames.

Účastník mistrovství světa 2018 si v letošní NHL zatím připsal 34 odchytaných utkání s průměrem 2,79 branky na zápas a úspěšností zásahů 91,3 procenta. Rittich dvakrát udržel čisté konto.

Letošní All Star Game se uskuteční 25. ledna, exhibici bude hostit St. Louis.

Ohodnoť článek

Foto nhl.cz | Zdroj nhl.cz

Štítky David Rittich, Calgary Flames, NHL, All Star Game, Arizona Coyotes, National Hockey League, David Pastrňák, Boston Bruins, San Jose Sharks, Pacifická divize, Tomáš Hertl, Mistrovství světa ve fotbale

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Rittich mezi nejlepšími. Jihlavský rodák si zachytá ve slavném Utkání hvězd NHL | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.