Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Promrhaná třetí třetina stála Duklu celý zápas, prohrála s Porubou a je stále devátá

Dukla si komplikuje situaci. Ve chvíli, kdy se základní část pomalu chýlí ke svému závěru a potřebuje sbírat body, místo toho ale prohrála třetí domácí zápas v řadě. Ve 24. kole nestačila na Porubu, se kterou prohrála 2:4 a v tabulce nadále okupuje deváté místo, které účast v play-off nezaručuje. 

Další ze série důležitých zápasů v závěru základní části zahájila Jihlava vedoucím gólem v polovině první třetiny z hole Lukáše Anděla, Poruba však stihla za tři minuty dorovnat skóre. I přesto, že si Dukla vzala vedení zpět v čase 28:07 proměněným trestným střílením od Tomáše Čachotského, ze zápasu si nakonec neodnesla ani bod. Hosté ve třetí třetině obrátili třemi góly zápas, vyhráli tak 4:2 a Jihlavští budou muset v posledních šesti kolech o postup hodně tvrdě bojovat. Do branky se podruhé v základní sestavě postavil Ondřej Chaloupek, který si připsal 30 zákroků.

HC Dukla Jihlava - HC RT Rotax Poruba 2:4 (1:1, 1:0, 0:3)

Branky a nahrávky: 10. Anděl (Pekr, Skořepa), 29. Čachotský (TS) – 13. Zdeněk (Kanko, Dundáček), 45. J. Káňa, 57. Zdeněk (J. Káňa, Kanko), 60. J. Káňa (M. Hlinka). 

Rozhodčí: Kostourek, Ondráček – Kotlík, Zídek. Diváci: 1301. 

Jihlava: Chaloupek – Pohl, Staněk, Mareš, Holý, Černohorský, Kolář, Půža – Anděl, Skořepa, Pekr – Čachotský, Fronk, Chlubna – Harkabus, Poletín, Davídek – Lichanec, Juda, Machač.

Poruba: Kůdela – Pastor, Dundáček, Slavík, Husák, Dluhoš, Urbanec, Rudl – Kanko, Zdeněk, Káňa – Szturc, Hlinka, Obdržálek – Sikora, Hudeček, Ďurač – Nejezchleb, Jáchym, Špaček.

Ohodnoť článek

Foto Facebook / FC Vysočina Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Poruba, hokej, první liga, HC RT Torax Poruba, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Promrhaná třetí třetina stála Duklu celý zápas, prohrála s Porubou a je stále devátá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.