Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Ani 65 minut na vstřelení branky nestačilo, Dukla ze souboje s Přerovem bere jediný bod

Změna na trenérském postu zatím k výraznému zlepšení nevede. Hokejisté Dukly nedokázali v domácím zápasem s Přerovem vstřelit branku a z utkání 22. kola beru jeden bod za prohru v prodloužení. Jihlavský tým tak zůstává na desáté příčce tabulky.

Zápas na počest válečných veteránů proti Přerovu nemohl dlouho najít gólové rozuzlení. Vyrovnané utkání, ve kterém měly oba týmy velké množství šancí na vstřelení gólu, došlo až do prodloužení. V něm šest sekund před koncem bonusový bod Zubrům přisoudil křižnou střelou do šibenice Šimon Kratochvíl. K většímu bodovému zisku Jihlavy tak nevedlo ani 31 zákroků jihlavského Jana Brože.

HC Dukla Jihlava - HC Zubr Přerov 0:1 po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 65. Š. Kratochvil.

Rozhodčí: Veselý, Vrba – Polák, Komínek. Diváci: 1785.

HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Mareš, Staněk, J. Pohl, J. Holý, Černohorský, D. Kolář, Půža – Čachotský (A), Skořepa (C), Pekr – T. Harkabus, Poletín, Chlubna – Davídek, Fronk, Anděl – Lichanec, Juda, Machač.

HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Krisl (C), R. Černý, Kubeš, Zbořil (A), Weinhold, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Moučka, Popelka, Číp – M. Kratochvil, F. Dvořák, Š. Kratochvil – Kočica, Süss, A. Hradil – Zmeškal.

Ohodnoť článek

Foto hcdukla.cz | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, HC Zubr Přerov, FK Dukla Praha, HC Dukla Jihlava, Jan Brož, FC Vysočina Jihlava, Joseph Pohl, František Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani 65 minut na vstřelení branky nestačilo, Dukla ze souboje s Přerovem bere jediný bod | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.