Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysočina veze cenné body z Třince, výhru 1:0 zařídil Klobása

Po nedohraném 3. kole druhé ligy zůstávají fotbalisté Vysočiny na první příčce tabulky. V sobotním dopoledním zápase v Třinci si totiž připsali cenné tři body. Jedinou branku utkání vstřelil v 72. minutě Stanislav Klobása.

První větší šanci zápasu zaznamenali domácí, když Hlúpikovu nabídku nedokázal do branky usměrnit Arroyo. Na druhé straně to zkoušel tvrdou ránou zkoušel Novotný, Adamuška byl však pozorný. O chvíli později se velké šanci zjevil Klobása, přehodil brankáře, ale v poslední chvíli míč odvrátil bek Omasta. 

Krátce po obrátce se začaly dít věci. Rychlý brejk Jihlavy zastavil až faul Adamušky na Vaculíka, z čehož rezultovala červená karta pro domácího gólmana a pokutový kop pro hosty. Ten však zahodil Vaculík střelou nad břevno. Trest mohl přijít brzy, sám na Vejmolu uháněl Arroyo, jeho střelu však hostující brankář vykopl. Vzápětí si v situaci dva na jednoho nepočínal optimálně jihlavský Javůrek, nakonec to však Vyočinu mrzet nemuselo. V 72. minutě si totiž ve vápně skvěle poradil Stanislav Klobása a přesnou střelou k tyči zajistil tři body pro hosty.

FK Fotbal Třinec - FC Vysočina Jihlava 0:1 (0:0)

Branky: 72. Klobása.

FK Fotbal Třinec: Adamuška – Omasta, Bedecs (C), Gáč, Janoščín – Valenta, R. Vaněk I. – Hlúpik (79. Cienciala), Machalík (79. Wojnar), Arroyo – Kubala (52. Chmiel). 

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – J. Pavlík, Tlustý, Tijani, F. Novotný – Vaculík (C), Fortelný – Mikuš (63. Javůrek), Jakub Rezek (86. Lacko), Smejkal (90+2. Křivánek) – Klobása.   

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Třinec, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, HC Oceláři Třinec, Stanislav Klobása, FK Fotbal Třinec, HC Dukla Jihlava, Javůrek, Jakub Rezek

Vysočina veze cenné body z Třince, výhru 1:0 zařídil Klobása | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.