Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Vysočina veze tři cenné body ze hřiště Dukly, na sestup má nyní náskok sedmi bodů

Vysočina Jihlava potvrdila domácí vítězství proti Olomouci dalšími třemi body, tentokrát ze hřiště pražské Dukly. Po bezbrankovém prvním poločase nakonec o výsledku 1:0 pro hosty rozhodla kuriózní situace - vlastní gól. Jihlava je v neúplné prvoligové tabulce aktuálně na dvanáctém místě, na sestup má náskok sedmi bodů.

První velkou šanci si připsali hosté, Kučera vyslal do úniku Voltra, ten ale trefil pouze Hrošša v brance Dukly, z dorážky pak nastřelil ruku obránce, píšťalka rozhodčího zůstala němá. Poté převzali iniciativu Pražané, ale do zakončení se moc nedostávali. Výjimkou byl pokus Manzii ze střední vzdálenosti.

Jihlava vstoupila do druhého poločasu tvrdou střelou Šulka, Hroššo byl na místě. Na druhé straně vytěsnil Marešovu střelu mimo tři tyče gólman hostí Hanuš. Ten posléze nemusel zasahovat proti hlavičce Vašíčka z dobré pozice. Vysočina dala o sobě vědět dalším pokusem Voltra, ale až situace v 62. byla gólová. Kučera centroval ze strany před branku, kde Hroššo sice míč zachytil, ale zavadil jím o obránce Štetinu, od jehož ramena se míč dokutálel až za brankovou čáru - 0:1. Dukla si tlak vytvořila až v úplném závěru, nebezpečnou lavičku Mareše ale Hanuš dokázal zkrotit. 

FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava 0:1 (0:0)

Branka: 62. Štětina vl.

Rozhodčí: M. Nenadál - P. Vlasjuk , J. Kříž.

Počet diváků: 1148.

Dukla: L. Hroššo - B. Miloševič, L. Štetina, K. Gorkšs, J. Jurendič - J. Mareš,M. Hanousek (73. D. Tetour), J. Považanec - T. Berger, V. Vašíček, B. Manzia (46. A. Néstor).

Vysočina: J. Hanuš - L. Kryštůfek, O. Šourek, J. Krejčí, J. Urdinov - J. Bazal (64. V. Kukol), T. Kučera, P. Hronek (90.M. Mišůn), P. Šulek, L. Vaculík - R. Voltr (87. M. Jungr).

 

Foto www.fkdukla.cz

Štítky FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina veze tři cenné body ze hřiště Dukly, na sestup má nyní náskok sedmi bodů | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.