Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Ve třetím zápase Tipsport ligy porazila Jihlava domácí Vyšehrad 2:0

Své premiérové vítězství na lavičce FC Vysočina Jihlava si připisuje nový trenér Michal Hipp. Jeho svěřenci porazili v úterním zápase druholigový Slavoj Vyšehrad 2:0. O góly v posledním utkání Tipsport ligy se postarala nová posila Radek Voltr a v závěru Matúš Marcin.

Trenér Hipp mohl do zápasu nasadit kompletní kádr. Zápasové volno měli jen gólmani Rakovan a Vejmola, záložníci Batioja a Nerad a též mladíci Štěpánek a Klíma.

Tým z Vysočiny první poločas opanoval. Dobře kombinoval, měl dobrý pohyb a dokázal si vytvářet zajímavé šance. Hronek těsně nedosáhl na Mišůnův centr, ale ve 24. se Vysočina radovala - Hronek našel uličkou Kukola a míč po jeho centru dopravil skluzem do branky debutant Radek Voltr. Aktivní Hronek poté nastřelil břevno vyšehradské branky. Ještě vylepšit mohl svoje premiérové vystoupení Voltr, ale osamocen před brankou soupeře podklouzl.

Během druhého poločasu bylo tempo hry pomalejší, ale hosté si vytvářeli šance dál. Dvořákovi v úniku na poslední chvíli vypíchl míč obránce, o něco později orazítkoval Marcin tyč. Poté, co minul Jungr, vychytal Marcina Štěpanovský. Slovenský útočník se vstřelení branky nakonec dočkal. Fulnek v 90. minutě centroval, míč se v nepřehlendé situaci odrazil od tyče k Marcinovi, který upravil na 2:0.

Slavoj Vyšehrad - FC Vysočina Jihlava 0:2 (0:1)

Góly: 24. Voltr, 90. Marcin.

Rozhodčí: Severýn – Ulrich, Hurych.

Diváci: 100.

Slavoj Vyšehrad: Štěpanovský – Kvída, Tujsak, Vyhnal, Mysliveček, Kučera, Růžička, Strnad, Krajak, Soldát, Mareš. Náhradníci: Polanský, Drobílek, Šindelář, Brejcha, Prosek, Madej, Egert, Zimmermann.

FC Vysočina: 1. půle: Hanuš - Vaculík, Šourek, Krejčí, Mišůn - Marek, Hronek - Kukoľ, Sulek, Bazal – Voltr. 2. půle: Kotnour - Kryštůfek, Tlustý, Mišůn, Urdinov - Demeter, Jungr - Fulnek, Marcin, Novotný - Dvořák.

 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky Tipsport liga, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, Matúš Marcin, Radek Voltr, Vyšehrad, FC Slavoj Vyšehrad, Michal Hipp, Fulnek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve třetím zápase Tipsport ligy porazila Jihlava domácí Vyšehrad 2:0 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.