Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Smutné domácí loučení s podzimem. Vysočina podlehla Zbrojovce Brno 0:2

Takovou podzimní rozlučku s domácími diváky si jihlavští fotbalisté jistě nepředstavovali. Brnu, tedy konkurentu v boji o záchranu nejvyšší soutěže, podlehla Vysočina 0:2. Patnácté kolo se dohrává o víkendu, v neúplně tabulce patří Jihlavě čtrnácté místo.

Na stadionu v Jiráskově ulici se hrál opticky vyrovnaný fotbal, avšak s množstvím nepřesností. První zajímavou možnost měl na svědomí domácí Keresteš, který si naběhl na Nového přetažený centr a prudkou ranou nechal vyniknout Melichárka. Góly stříleli hosté, kteří dokázali během prvního poločasu potrestal nedůraz v jihlavské defenzívě. Ve 30. minutě se jednoduchou kombinací dostal míč k Vraštilovi, který našel hlavu ideálně postaveného Michala Škody - 1:0. Druhou branku si hosté nechali na konec poločasu, když Ziglovu vyraženou střelu usměrnil do branky opět Škoda.

Na začátku druhého poločasu svoje štěstí neprve zkusil Záviška, pak vyslal krásnou střelu Ikaunieks, hostující brankář byl ale pokaždé na místě. Zbrojovka si už zbytek zápasu celkem v klidu pohlídala. Vysočina měla snahu, ale kvalita provedení scházela.  

FC Vyočina Jihlava - FC Zbrojovka Brno 0:2 (0:2)

Branky: 30. a 43. Michal Škoda.

Rozhodčí: Berka – Hrabovský, Horák. Diváci: 2455

Jihlava: Hanuš – Fulnek (46. Urblík), Tlustý, J. Krejčí, Keresteš – Nový – Záviška (68. Klíma), Dvořák, Vaculík (C), F. Novotný (46. Zoubele) – D. Ikaunieks. 

Brno: Melichárek (C) – Franco Antunes Gomes, Pavlík, Kijanskas, Vraštil – Sedlák – Přichystal, Kratochvíl, Michal Škoda (81. L. Krejčí), Lutonský (90. Fortes) – Zikl (84. Janošek). 

     

Foto Dalibor Mašek

Štítky FC Vysočina Jihlava, FC Zbrojovka Brno, HC Kometa Brno, Michal Škoda, HC Škoda Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutné domácí loučení s podzimem. Vysočina podlehla Zbrojovce Brno 0:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.