Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Vysočina v podzimní rozlučce nad Líšní vedla, po vyloučení se však strachovala o remízu

Fotbalová Vysočina odmítla posun na průběžné třetí místo v tabulce a v podzimní derniéře remizovala v domácím prostředí s Líšní. Jihlava se dostala do vedení, Brňané však nakonec srovnali na konečných 1:1.

V Jihlavě byl k vidění vyrovnaný fotbal bez mnoha šancí. Mírnou herní převahu měli hosté, vytěžili z ní hlavičku Vandase, se kterou si bez potíží poradil Mastný. Na druhé straně Vysočina po zajímavé kombinaci pálil Shudeiwa, ale mimo. 

Stejný hráč střílel i po změně stran, jenže defenziva odvrátila jeho pokus na roh. O úvodní zásah zápasu se tak nakonec postaral jeho spoluhráč Araujo-Wilson, který s míčem po levé straně prošel až do vápna a přízemním pokusem rozvlnil ve 49. minutě síť. Do statistik se útočník z Trinidadu a Tobaga zapsal o chvíli později, ale negativně, protože po druhé žluté oslavil svůj tým.

Líšeň početní převahu takřka okamžitě využila, když se po rohovém kopu ve vápně nejlépe zorientoval Čermák a poslal balon za záda Mastného. Od té chvíle modrožlutí rezignovali na útočení, a navíc málem znovu inkasovali, protože Vandas hlavou nastřelil břevno. Hosté už však druhý zásah přidat nestihli.

FC Vysočina Jihlava - SK Líšeň 1:1 (0:0)

Branky: 49. Araujo-Wilson – 65. Čermák.

Rozhodčí: Krejsa – Mokrusch, Cichra. Diváci: 396.

Vysočina: Mastný – Svoboda, Vedral, Piško, Farka (90+3. Chytrý) – Tureček, Shudeiwa (64. Selnar) – Křehlík (71. Ogiomade), Lacko (90+3. Pešek), T. Franěk (71. Tonbul) – Araujo-Wilson.

Líšeň: Vajner – Joković, M.Jeřábek, Otrísal, Lutonský – Čermák – Polášek (85. Vlasák), Matocha (90+1. Mionić), Machalík, Sokol – Vandas (81. Raab).

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Líšeň, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina v podzimní rozlučce nad Líšní vedla, po vyloučení se však strachovala o remízu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.