Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina dohrávala ve Varnsdorfu bez dvou vyloučených, přesto v poslední minutě vyrovnala na 3:3

Hodně divoký zápas byl v neděli k vidění v severočeském Varnsdorfu. Hosté z Vysočiny zde dvakrát prohrávali, duel dohrávali bez dvou vyloučených hráčů, aby nakonec v poslední minutě vyrovnali na 3:3. Jihlava drží sedmou příčku druholigové tabulky.

Utkání nemohlo pro Varnsdorfské začít lépe. Už v 5. minutě měli po faulu Svobody možnost pokutového kopu, čehož s přehledem využil Firbacher. Šance se střídali na obou stranách, góly však do konce prvního poločasu padaly už jen do domácí sítě. V 15. minutě se nejlépe ve skrumáži zorientoval Vedral a vyroval, hned o tři minuty později využil Turečkovu nabídku Franěk - 1:2. Domácí potom přidali, ale vyrovat se jim povedlo až na začátku druhé půle. 

V 54. minutě se totiž k míči dostal Osaghae a tvrdou ranou pod břevno nedal Mastnému v brance Vysočiny šanci. Varnsdorf nepolevoval, pomohlo mu i zbytečné vyloučení jihlavského Arauja-Wilsona. Krátce poté totoiž domácí otočili skóre na 3:2, když stránského akci jednoduše dokončil Hodek. Hosté se ani v oslabení nevzdali a bojovali, ale dvou rychlých žlutých kartách Tonbula dohrávali dokonce v devíti. Přesto se mohli radovat ze zisku jednoho bodu, když v 90. minutě unikl po křídle Křivánek a Ogiomade zblízka rozvlnil domácí síť.

FK Varnsdorf - FC Vysočina Jihlava 3:3 (1:2)

Branky: 5. Firbacher (pen.), 54. Osaghae, 62. Hodek – 15. Vedral, 18. Franěk, 90. Ogiomade.

ČK: 58. Araujo-Wilson, 81. Tonbul.

Rozhodčí: Krejsa – Ratajová, Cichra. Diváci: 475.

Varnsdorf: Vaňák – Ambler, Kubista, Kosař, Zálešák – Osaghae (86. Michal), Kříž (46. Podzimek) – Rudnytskyy (59. Omon), Samko, Gembický (46. Stránský) – Firbacher (59. Hodek). Náhradníci: Pešl – Švanda.

Vysočina: Mastný – Svoboda, Vedral, Tonbul, Peřina (67. Piško) – Tureček, Pešek (78. Shudeiwa) – Franěk (67. Ogiomade), Selnar (67. Křivánek), Fila – Araujo-Wilson. Náhradníci: Soukup – Vítek, Tall.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina dohrávala ve Varnsdorfu bez dvou vyloučených, přesto v poslední minutě vyrovnala na 3:3 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.