Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vysočina potřetí za sebou bez bodu, juniorce Sparty podlehla 2:1. V tabulce je osmá

Fotbalová Vysočina nezvítězila ani v pátém utkání v řadě a propadá se do středu druholigové tabulky, konkrétně na osmé místo. V nedělním zápase na hřišti juniorky Sparty Praha vedla, nakonec však po otočce domácích odjíždí domů s prázdnou.

Sparta byla v úvodu zápasu aktivnější, zejména díky pokusům Hranoše. To Jihlavané byli efektivnější, hned z první nadějné šance skóroval v 11. minutě Lacko, který odražený míč s pomocí teče dostal až do soupeřovy sítě. Do poločasu došlo ještě k několika zajímavým střeleckým pokusům bez gólového efektu, za domácí to zkoušel Schánělec, na druhé straně se do zakončení tlačil Tureček.

Oboustranně zajímavá fotbalová podívaná pokračovala i po změně stran. Navýšit vedení Jihlavy mohl Araujo-Wilson, ale v samostatném úniku těsně minul. Na druhé straně došlo v 67. k nedorozumění mezi stopery a brankářem, čehož využil Hranoš, který snadno zakončil do opuštěné branky - 1:1. V 75. minutě byl obrat v utkání dokonán - Schánělcovu hlavičku vyrazil Soukup jen k Mokrovcsovi, který upravil na konečných 2:1.

AC Sparta Praha B - FC Vysočina Jihlava B 2:1 (0:1)

Branky: 67. Hranoš, 76. Mokrovics – 11. Lacko.

Rozhodčí: Kvítek – Kotalík st., Kotalík ml. Diváci: 338.

Sparta B: Surovčík – Lilling, Ševínský, Večerka (81. Goljan) – Váňa (46. Hodouš), Kaštánek, Holoubek (66. Horák), Hranoš (84. Šilhart) – Ševčík (66. Mokrovics), Schánělec, Penxa. Náhradníci: Nalezinek – Jonáš.

FC Vysočina: Soukup – Vedral, Piško, Tonbul – Křehlík (77. Chytrý), Tureček, Lacko (57. A.Pešek), Peřina (77. Franěk) – Fila (82. Ogiomade), Araujo-Wilson, Selnar (77. Křivánek). Náhradníci: Mastný – Tall.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Sparta Praha, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina potřetí za sebou bez bodu, juniorce Sparty podlehla 2:1. V tabulce je osmá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.