Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Souboj Vlašimi a Vysočiny rozhodl jediný gól, po těsné porážce klesla Jihlava na šestou příčku

Fotbalisté Vlašimi ani v osmém kole neokusili hořkost porážky, zato Vysočina už na vítězství čeká tři zápasy. Sobotní vzájemný zápas rozhodla jediná branka, kterou v závěru prvního poločasu vsítil domácí Labík. Jihlavě patří v neúplné druholigové tabulce šesté místo.

Do první zajímavé šance se dostal vlašímský Šmiga, jeho pokus ale vytáhl pozorný Soukup. Do další příležitosti se hnal Sanneh, v poslední chvíli skluzem zasáhl hostující Tombul. Na druhé straně se v samostatném úniku objevil Fila, jen ale nechal vyniknout domácího Vágnera. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu, udeřil vlašimský Labík, který byl na konci pohledné útočné kombinaci. 

Druhý gól měl na kopačce krátce po pauze Šubert, po individuální akci ale mířil jen do Soukupovy náruče. Akrobaticky to pak zkoušel Toula, jihlavský brankář si ale poradil jak s jeho nůžkami, tak i dělovkou Šmigy. Navýšit náskok Vlašimi mohl i Janda, jeho tečovaná rána ale brankou taky neskončila. Ofenzivní snahy hostů končily na precizní domácí obraně, k výraznému ohrožené Vágnerovy branky se však nedostali.

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Vysočina Jihlava 1:0 (1:0)

Branka: 45. Labík.

Rozhodčí: Volek – Dohnálek, Žurovec. Diváci: 550.

Vlašim: Vágner – Sanneh (58. Toula), Kričfaluši, Breda, Heppner – Labík, Nogha – Onije, Šubert (67. Janda), Šmiga (90+2. Tavares) – Biegon.

FC Vysočina: Soukup – Svoboda (87. Křivánek), Vedral, Tonbul, Farka (73. Chytrý) – Tureček (87. Tall), Lacko - Křehlík (73. Ogiomade), Selnar (73. Franěk), Fila – Araujo-Wilson, Selnar.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Vlašim, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Souboj Vlašimi a Vysočiny rozhodl jediný gól, po těsné porážce klesla Jihlava na šestou příčku | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.