Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Gólů hodně, bod jen jeden. Vysočina v atraktivním zápase remizovala s Chrudimí 3:3

Jihlava i v dalším domácím zápase nastřílela dost gólů, na vítězství to však tentokrát nestačilo. V přestřelce s Chrudimí prohrávala už o dvě branky, ale dokázala vyrovnat na konečných 3:3. Vysočina zatím patří třetí příčka druholigové tabulky.

O první střelu na branku se sice postaral domácí Křehlík, ale do vedení šli ve 20. minutě Chrudimští, když si Kesner vyměnil míč s Hufem a uklidil ho za zadní tyč. O devět minut později bylo v kádru Východočechů ještě veseleji, neboť na rozdíl dvou branek upravili po zmatcích v obraně Jihlavy Huf.

Domácí se dočkali snížení ve 40. minutě, když si Araujo-Wilson našel centrovaný míč od Selnara a hlavou se nemýlil. A jen o několik chvil později bylo navíc vyrovnáno, jelikož se pokusem z hranice šestnáctky prosadil Fila - 2:2.

I ve druhém poločase se hrál atraktivní fotbal se šancemi na obou stranách. Rozvlnit síť se po v 60. minutě povedlo Záviškovi, na jehož tečovaný pokus neměl Soukup nárok.  Ani třetí inkasovaná branka však celek z Vysočiny nepoložila a v 77. minutě znovu vyrovnal - další povedený Selnarův centr hlavou usměrnil Vedral.

FC Vysočina Jihlava - MFK Chrudim 3:3 (2:2)

Branky: 40. Araujo-Wilson, 43. Fila, 77. Vedral – 20. Kesner, 29. Huf, 60. Záviška.

Rozhodčí: Adámková – Líkař, Pospíšil. Diváci: 667.

FC Vysočina: Soukup – Chytrý, Vedral, Tonbul, Farka – A.Pešek (75. Franěk), Lacko – Křehlík (67. Ogiomade), Selnar, Fila – Araujo-Wilson (67. Tall). 

Chrudim: Floder – Kesner, Toml, Skwarczek, Borkovec – Jan Řezníček (72. Bauer), Záviška (90+1. Kutík), F. Novotný, Langhamer – Huf, Látal (68. Vrána).

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Chrudim, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gólů hodně, bod jen jeden. Vysočina v atraktivním zápase remizovala s Chrudimí 3:3 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.