Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vysočina dohrávala v devíti, i proto poprvé ztratila. V Kroměříži remizovala 1:1

Vysočina poprvé v ročníku nebodovala naplno, za remízu v Kroměříži se ale hráči asi zlobit nebudou. Domácí měli totiž střeleckou převahu, dali si vlastní gól a Jihlava dohrávala v devíti. Tým z Vysočiny je v druholigové tabulce průběžně třetí.

První zajímavou příležitost si připravili domácí, Cupákův pokus k první tyči ale zneškodnil Soukup. Na druhé straně o sobě dal vědět Vedral, na jeho projektil si počíhal kroměřížský Dostál. Další šanci hostů prováhal Tureček, který mířil nad. O to větší štěstí měla Jihlava ve 33. minutě, kdy střílený centr nasměroval do vlastní sítě domácí Houser.

Kroměříž vyrovanala hned po změně stran. Dostatečného prostoru ve velkém vápně využil Cupák a prudkou střelou pod břevno nedal brankáři šanci. Domácí byli i nadále aktivní, velké šance si ale dlouho vytvářet nedokázali. O něco snadnější to měli od 80. minutě kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Tombul, ale Dočkal ani nadvakrát Soukupa nepřekonal. V závěru byl vyloučen i další jihlavský stoper Piško, na výsledku se ale už nic nezměnilo.

SK Hanácká Slavia Kroměříž - FC Vysočina Jihlava 1:1 (0:1)  

Branky: 46. Cupák – 33. Houser (vl.)

ČK: 80, Tonbul, 89. Piško.

Rozhodčí: Opočenský – Šafránková, Pfeifer. Diváci: 856.

Kroměříž: J. Dostál – T. Matoušek (C) (60. Vyhlíd), Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák, Houser (74. Dočkal) – M. Jaroň (74. Chukwudi), Kudela, Jeleček – Chwaszcz.

Jihlava: Soukup – T. Svoboda, Vedral (C), Tonbul, Chytrý (73. Peřina) – A. Pešek, Lacko – Fila (61. Křehlík), Tureček (82. Piško), Selnar (61. Ogiomade) – Araujo-Wilson (73. Tall).

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Kroměříž, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina dohrávala v devíti, i proto poprvé ztratila. V Kroměříži remizovala 1:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.