Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Odvolání trenéra nepomohlo, Jihlava prohrála s Duklou 0:1. V tabulce je jedenáctá

Fotbalová Vysočina prohrála potřetí za sebou, po výprasku ve Varnsdorfu nebodovala ani doma proti pražské Dukle. Nedělní zápas 24. kola rozhodl jediný gól, který vstřelil hostující Červenka. Jihlava je ve druholigové tabulce jedenáctá.

Ve formě hrající Pražané vstoupili do zápasu parádně a už v 10. minutě šli do vedení. Domácí brankář stihl zasáhnout proti střele z pravé strany, avšak na dorážku Červenky zblízka už byl krátký. Dukla byla stále aktivnější, ale do větších šancí se už nedostávala, zmiňme snad jen pokus Šebrleho, který ale mířil vysoko nad. 

Druhá půle závratné tempo nenabídla, chyběly i šance. Až po více než hodině se pěkným pokusem prezentoval Pavel Moulis, avšak pozorný Jágrik ho vychytal. Brankář domácích se následně vyznamenal i při závaru o tři minuty později, kdy mu ale vypomohla i obrana. Naopak Jihlava si větší tlak vůbec nevypracovala, a gól tak již nepadl.

FC Vysočina Jihlava - FK Dukla Praha 0:1 (0:1)

Branky: 10. Červenka.

Rozhodčí: Hocek – Dobrovolný, Lakomý. Diváci: 805.

Jihlava: Jágrik – T. Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina (34. Křišťál) – Tureček, Piško (62. Záhradník), Lacko (C) – Křehlík (77. L. Fila), Tall (46. Araujo-Wilson), Selnar.

Dukla: Rada – Barac, Peterka (C), Krch, M. Zapletal – Kozel, Havelka (77. Hodek), Šebrle (77. Hrubeš) – Moulis (84. Buchvaldek), Červenka (56. Kozma), Matějka (84. Piroch).

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FK Dukla Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Dukla Praha, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odvolání trenéra nepomohlo, Jihlava prohrála s Duklou 0:1. V tabulce je jedenáctá | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.