Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Naprostý zmar. Vysočina schytala nejhorší porážku v tomto století, ve Varnsdorfu dostala sedm gólů

Ve Varnsdorfu se Vysočině dlouhodobě nedaří, ale středeční zápas 23. kola se změnil doslova v černou můru. Zejména druhý poločas zastihl hostující obranu v rozkladu, z čehož rezultoval konečný výsledek 7:2. Po druhé porážce v řadě patří Jihlavě desátá příčka.

Severočeši měl od počátku herní převahu, Samko však proti Jágrikovi neuspěl. Lépe se ve 25. minutě dařilo Schönovi, který krásnou střelou z dálky otevřel skóre zápas. Další šance ale domácí neproměnili a přišel trest, ve 35. minutě totiž odražený míč uklidil do sítě Selnar. Přesto šli do kabin více spokojen Varnsdorf, přízemní střelou na 2:1 upravil Osmančík.

Po obrátce jako první zahrozil jihlavský Osmančík, pak se ale začaly dít věci na druhé straně hřiště. Do hostující sítě totiž za čtvrt hodiny napadalo hned pět gólů! V 60. minutě přidal svůj druhý gól Osmančík, aby ho o pět minut později napodobil Schön. Vzápětí se hned dvakrát za sebou prosadil Tanko a čtvrthodinu hrůzy pro Vysočinu zakončil svým zásahem Kubista. Poslední slovo patřilo jihlavskému Araujo-Wilsonovi, z korekce výsledku na 7:2 už měl ale pramalou radost.

FK Varnsdorf - FC Vysočina Jihlava 7:2 (2:1)

Góly: 25. a 65. Schön, 44. a 60. Osmančík, 65. Schön, 67. a 71. Tanko, 74. M.Kubista – 35. Selnar, 78. Araujo-Wilson.

Rozhodčí: Krejsa – Vodrážka, Hádek. Diváci: 380.

Varnsdorf: Vaňák – Richter, Kubista, Zbrožek, Kurka – Bláha (C) (77. Penc), Samko – Schön (71. Ludvíček), Ondráček (66. Rudnytskyy), Osmančík (66. Dufek) – Tanko (71. Švanda).

Jihlava: Jágrik – Svoboda (75. Piško), Vedral, Gabriel, Křišťál – Tureček, Lacko (75. Irodotos) – Křehlík, Selnar, L.Fila (59. Ogiomade) – Záhradník (68. Araujo-Wilson).

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Varnsdorf, druhá liga, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naprostý zmar. Vysočina schytala nejhorší porážku v tomto století, ve Varnsdorfu dostala sedm gólů | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.