Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina vyválčila bod v Opavě, remízu 1:1 zachránil v nastavení Tureček

Už šest zápasů trvá neporazitelnost fotbalistů Vysočiny. V sobotním zápase v Opavě měli ale namále, domácí hráli lépe a vedli, konečnou remízu však v poslední minutě zápasu zařídil precizním přímým kopem Tureček. Jihlava zůstává s vyrovnanou bilancí sedmi výher, sedmi remíz a sedmi proher ve středu druholigové tabulky.

V opatrném úvodu byli o něco aktivnější domácí, ale do zakončení se dlouho nedostávali. První pořádná šance přišla dvaceti minutách, ale dělovku Hranoše vytáhl Jágrik. Chvíli poté pálil ještě Omale, ale jen do boční sítě. Slezané se dočkali ve 32. minutě, kdy Rataj převzal průnikovou přihrávku a v tísni vystřelil do zad jihlavského obránce odkud míč doskákal až do sítě - 1:0.

Rataj dal o sobě vědět i po přestávce, jeho další pokus ale lapil Jágrik, stejně jako o chvíli později ránu Omaleho. Blízko navýšení náskoku byli Opavané po hodině hry, aktivní Rataj ale orazítkoval břevno. Jen decimetry scházely domácím k radosti, když Hranošova střela kvůli teči jihlavské obrany šla mimo. Vysočina měla tentokrát naopak štěstí. V páté minutě nastaveného času se k přímému kopu postavil Tureček a krásnou střelou zajistil výsledek 1:1 a dělbu bodů.  

SFC Opava - FC Vysočina Jihlava 1:1 (1:0)

Góly: 32. Rataj - 90+5. Tureček.

Rozhodčí: Opočenský – Vodrážka, Cichra. Diváci: 1081

Opava: Číž – Cykalo, Helebrand, Janoščín (C) – Šigut, Rychlý, Omale, Haitl (65. Whiffen), Kadlec – Rataj (74. Yunis), Hranoš (88. Ščudla).

Vysočina: Jágrik – Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina – Vítek (72. Lacko), Tureček - Ogiomade (82. Křehlík), Selnar, Záhradnik (72. Tall) - Araujo-Wilson (55. Fila). 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Opava, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina vyválčila bod v Opavě, remízu 1:1 zachránil v nastavení Tureček | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.