Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Druhý jarní zápas, druhý bod. Vysočina na svém stadionu remizovala 2:2 s Karvinou

I druhý jarní domácí zápas fotbalové Vysočiny skončil remízou. Tentokrát Jihlava získala bod proti Karviné, která si dělá zálusk na postup do první ligy. Výsledek 2:2 znamená pro domácí posun na sedmou příčku neúplné druholigové tabulky.

Zpočátku zápasu se aktivněji jevila Karviná, avšak větší šance k vidění nebyly. To se změnilo v 19. minutě, kdy se přesnou střelou k tyči prosadil hostující Málek. Ve 30. minutě ale po centru Selnara vyrovnal přesnou hlavičkou Araujo-Wilson. V rámci první půle si ještě tutovku připsali Karvinští, ale Mikuš odkrytou branku netrefil.

Krátce po obrátce tak Vysočina dokončila obrat. Po rohovém kopu propadl míč až k Ogiomademu, který ho zblízka usměrnil do sítě. Jihlava mohla přidat i další branku, Peřinův pokus ale z čáry vykopl obránce a Ogiomadeho ránu zastavila tyč. Body se tak nakonec dělily, zasloužil se o to v 72. minutě Budínský povedou střelou zpoza vápna. 

FC Vysočina Jihlava - MFK Karviná 2:2 (1:1)

Góly: 30. Araujo-Wilson, 49. Ogiomade – 19. Málek, 72. Budínský.

Rozhodčí: Batík – Vodrážka, Pospíšil. Diváci: 335.

Jihlava: Jágrik – T. Svoboda, Vedral, Gabriel, Peřina – Lacko (61. Shudeiwa), Tureček – Ogiomade, Selnar, Fila (85. Tall) – Araujo-Wilson (76. Zoubele). Náhradníci: Soukup – Záhradnik, Vítek, Křehlík.

Karviná: Neuman – Soukeník, D. Krčík, Bederka, Žák (60. Memić) – Budínský (C), Boháč – Mikuš, Málek (80. Teplan), Rezek (60. Akinyemi) – Boateng. Náhradníci: Ciupa – Bielan, Moses, Goj.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Karviná, fotbal, druhá liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Druhý jarní zápas, druhý bod. Vysočina na svém stadionu remizovala 2:2 s Karvinou | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.