Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Trochu to dřelo, ale postup do dalšího kola MOL Cupu je splněn. Vysočina vyhrála ve Žďáře nad Sázavou 4:2

Fotbalová Vysočina měla s postupem do 2. kola MOL Cupu více práce, než se očekávalo. V kombinované sestavě s divizním Žďárem nad Sázavou dvakrát prohrávala a svoje vítězství 4:2 nakonec stvrdila až v samotném závěru.

Začátek zápasu přistihl Jihlavany nekoncentrované, ve 3. minutě se gólově prosadil domácí Trojánek. Vysočina srovnala ve 12. minutě, kdy Tureček proměnil pokutový kop. Žďár to nevzdal a ještě jednou se dostal do vedení, vlastním gólem mu pomohl jihlavský Jiřík. Přesto do kabin odcházeli spokojenější hosté, během jediné minuty totiž skóre otočili Svoboda a Fila. 

Ve druhém poločase neproměnil penaltu jihlavský Araujo-Wilson, zápas byl tak otevřený až do samotnho konce. Příkladně bojujícímu Žďáru sebral veškeré naděje Křehlík, který v nastaveném čase upravil na konečnách 2:4.

„Náš výkon byl nesourodý, nedobrý. Asi se na něm podepsala celá řada změn v sestavě, které jsme provedli,“ vráti se k prvnímu poločasu trenér Jihlavy Jan Kameník„Za postup a čtyři vstřelené branky jsme samozřejmě rádi, méně už za výkon a dva zbytečné inkasované góly.“ 

FC Žďas Žďár nad Sázavou - FC Vysočina Jihlava 2:4 (2:3)

Góly: 3. Trojánek, 37. Jiřík (vl.) - 12. Tureček (pen.), 42. Svoboda, 43. Fila, 90+1. Křehlík.

Rozhodčí: Cieslar - Marek, Bělák. Diváci: 519.

Žďár n. Sázavou: Jícha – Trojánek, Fiala (46. Novotný), Vokoun, Vitásek, Šerý, Starý, Henzl (79. Pelikán), Sodomka, Severa, Peňáz (46. Srnský).

FC Vysočina: Soukup – Ogiomade (61. Selnar), Jiřík (67. Gabriel), Piško, Irodotos, Svoboda (46. Křišťál) – Tureček, Shudeiwa, Vítek (46. Tall) – Fila, Araujo-Wilson (61. Křehlík).

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, MOL Cup, FC Žďár nad Sázavou, FC Vysočina Jihlava, Žďár nad Sázavou, FC Žďas Žďár nad Sázavou, Jan Kameník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trochu to dřelo, ale postup do dalšího kola MOL Cupu je splněn. Vysočina vyhrála ve Žďáře nad Sázavou 4:2 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.