Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vysočina prohrála s Vlašimí 0:1, rozhodla penalta v závěru

Fotbalová Vysočina nedokázala napravit vysokou prohru z Brna a body nevybojovala ani v domácím zápase proti Vlašimi. Zápas pátého kola druhé ligy rozhodla v závěru penalta, která určila výsledek 0:1. Jihlava je v průběžné tabulce sedmá.

V úvodu utkání se tlačili více před bránu soupeře domácí. Během 12 minut si vytvořili hned pět rohových kopů, ani jeden však neznamenal pro Vlašim výrazné nebezpečí. Útočně se chtěli prezentovat i hosté, ale jejich ofenzivní snažení také končilo nepřesnostmi. Až na konci prvního poločasu se do příležitosti po odražené střele dostal Jakub Křišťan, kterého ale bez problému vychytal domácí brankář Luděk Vejmola. Do kabin se tak o půli šlo za bezbrankového stavu.

Druhé dějství se neslo v tempu prvního poločasu. Hráči bojovali spíše ve středu hřiště a utkání bylo i dál na šance skoupé. Jihlava se po jednom z rohových kopů dostala ke střele, kdy zakončoval Radek Křivánek, míč však skončil jen na obraně soupeře. Zásadní situace utkání se odehrála v 81. minutě, kdy Tomáš Vlček fauloval v pokutovém území a nabídl tak hostům obrovskou příležitost dostat se do vedení. Nabídnutou šancí nepohrdl Blecha, který penaltou rozhodl o výhře hostů. V nastavení mohl vyrovnat Justin Araujo-Wilson, ale hlavou trefil jen břevno.

FC Vysočina Jihlava - FC Sellier & Bellot Vlašim 0:1 (0:0)

Gól: 82. Blecha (pen.).

Rozhodčí: Szikszay – Šimáček, Volf. Diváci: 515.

FC Vysočina: Vejmola – T. Svoboda, T. Vlček, Pojezný, Peřina – Lacko (C), Shudeiwa – Selnar (61. Ritter), Zoubele (46. Tureček), Křivánek (78. Araujo-Wilson) – Vedral. 

Vlašim: Řehák – Prebsl, P. Breda, Hošek – V. Svoboda, Rigo (71. Zinhasović), Křišťan (90+4. Sváta), Blecha, Višinský (71. Daniel Kozel) – Zlatohlávek (83. Janda), Alijagić (83. Červenka). 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Sport, fotbal, druhá, 5. kolo, Jihlava, Vlašim, statistika, DATA, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava, FC Zbrojovka Brno, Luděk Vejmola, Tomáš Vlček, FC Sellier & Bellot Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina prohrála s Vlašimí 0:1, rozhodla penalta v závěru | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.