Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vysočina v neděli proti Chrudimi uzavře druholigový ročník. Fanoušci se mohou registrovat e-mailem

FC Vysočina Jihlava završí ligový ročník 2020/21 v neděli 30. května od 15 hodin domácím duelem proti MFK Chrudim. Všichni fanoušci jsou na utkání srdečně zváni, aby si hráči vychutnali bouřlivou kulisu a důstojnou domácí rozlučku.

Hráči Vysočiny drží šestizápasovou šnůru neporazitelnosti, během které zaznamenali dvě výhry a čtyři remízy. V minulém kole si jihlavský tým přivezl z Prahy remízu 2:2 s Vyšehradem. Vysočina v utkání dvakrát vedla, ale Šemíci dokázali na vedení Jihlavy vždy odpovědět v podobě vyrovnávací branky.

Soupeř z Chrudimi má letos výsledky jak na houpačce. Začátek jara jej zastihl ve formě a v prvních třech kolech si připsali 7 bodů, ale od poslední výhry chrudimských fotbalistů ve Varnsdorfu už nějaký čas uběhl. Od té doby si Východočeši v osmi ligových zápasech připsali pouhý jeden bod ze hřiště Prostějova, v posledních pěti ligových zápasech dokonce nezaznamenali ani jeden bod! Naposledy podlehli doma pražské Viktorii Žižkov hokejovým výsledkem 3:5.

Nejlepším střelcem Chrudimi je Ladislav Mužík s 12 brankami a bojuje na dálku o korunu střelců s líšeňským Málkem, který dal o jednu branku více.

Podzimní zápas na hřišti v Chrudimi vyhrála Jihlava výsledkem 1:2. Jihlavští fanoušci si jistě vzpomenou i na letošní zimní přípravu, neboť jeden ze zápasů byl právě proti Chrudimi, který Vysočina ovládla poměrem 5:3. Historicky Vysočina odehrála s Chrudimí v domácím prostředí pouhé dva zápasy a v obou případech zvítězila. Nikdo se nebude zlobit, pokud se tak stane potřetí.

Zápas se bude hrát opět s diváky v hledišti. Stále se můžete registrovat na e-mailu marketing@fcvysocina.cz, aby měli hráči při domácí derniéře bouřlivou a důstojnou domácí kulisu.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Chrudim, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, MFK Chrudim, HC Dukla Jihlava, FK Varnsdorf, Praha, 1. SK Prostějov, FK Viktoria Žižkov, Vyšehrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysočina v neděli proti Chrudimi uzavře druholigový ročník. Fanoušci se mohou registrovat e-mailem | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.