Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Jihlava bude mít svou olympijskou fanzónu. V pátek ji před odletem otevře nadějný sprinter Eduard Kubelík

Na jihlavském Masarykově náměstí se v pátek 26. července otevře fanzóna. Sportovní nadšenci tak na velkých LED obrazovkách budou moci fandit sportovcům, kteří se nominovali na letní olympiádu v Paříži. Ta startuje právě v pátek 26. července.

Diváky přijde před odletem do Paříže pozdravit i jihlavský sprinter Eduard Kubelík. „Těšit se můžete na sportovní program, koncert a hlavně první spuštění LED obrazovky, která bude LOH v Paříži po celou dobu konání vysílat," sdělila za jihlavskou radnici Aneta Hrdličková. 

POLITICKÁ KORIDA: Nabídne Jihlava veřejné promítání letních sportovních akcí?

Před několika týdny vzbudilo v Jihlavě vášnivou diskuzi nepromítání přímých přenosů z hokejového šampionátu. Toto léto čekají sportovní fanoušky další vrcholné akce s českou účastí (Mistrovství Evropy ve fotbale a Olympijské hry). Zvažují tentokrát...

O zmíněný doprovodný program se postarají místní spolky a sportovní oddíly. Jedním z nich bude třeba Atletika Jihlava, s jejími členy si zájemci vyzkouší starty z bloků i sprinterský závod. „Dále bude možné vyzvat ty nejlepší hráče pétanque z SK Jihlava," dodala Hrdličková. 

Zahájení olympijského programu proběhne na Masarykově náměstí v Jihlavě v pátek 26. července od 14:00.

Sprinter Kubelík přijde v pátek 26. července fanoušky pozdravit v 15 hodin, rozdá i autogramy.  Návštěvu fan zóny plánuje také hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek, a to 30. července ve 13:15. 

Další program nabídnou i nadcházející dny. Lidé si ve fanzóně zkusí třeba biatlonovou střelnici, svůj um předvede třeba i Sokol Jihlava s oddílem Akrobatu a SGYM. „Svou letní přípravu nám představí také HC Dukla Jihlava a hráči Vysočina Gladiators," dodala Hrdličková. 

Kdy budou závodit naši?

Sportovní fanoušky určitě nejvíce zajímá, kdy budou závodit čeští reprezentanti. Časový harmonogram všech disciplín je třeba ZDE. 

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dalibor Mašek | Zdroj Ježkovy oči

Štítky fanzóna, sport, olympiáda, přenos, fanoušci, LED, LOH, Eduard Kubelík, náměstí, Jihlava, Paříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava bude mít svou olympijskou fanzónu. V pátek ji před odletem otevře nadějný sprinter Eduard Kubelík | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.