Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tři lidé se zranili při nehodě nedaleko Třeště. Řidička nevyrovnala smyk na ledě

Všechny záchranné složky zaměstnala dopravní nehoda, která se stala ve středu 23. ledna krátce po sedmnácté hodině na silnici II/406 mezi obcemi Salavice a Jezdovice. Výsledkem jsou tři zranění lidé.

Jednačtyřicetiletá řidička osobního vozidla Opel Corsa jela ve směru od Jezdovic směrem na Salavice. Při projíždění pravotočivou zatáčkou nepřizpůsobila rychlost jízdy a se svým autem  dostala na zledovatělé silnici smyk, který nedokázala vyrovnat.

„Poté vyjela vlevo do protisměrného jízdního pruhu, kde v tuto chvíli jelo osobní vozidlo Peugeot 307. Došlo ke střetu obou vozidel. Při dopravní nehodě si řidička vozidla Opel Corsa způsobila zranění a byla po ošetření na místě převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice k dalšímu ošetření. Dále došlo ke zranění spolujedoucího z vozidla Opel Corsa a řidičky druhého vozidla. Oba zranění byli převezeni do jihlavské nemocnice k dalšímu ošetření,“ popsala bližší podrobnosti Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté oběma řidičkám provedli test na přítomnost alkoholu, u obou vyšel s negativním výsledkem. Na obou osobních autech byly v době nehody užity zimní pneumatiky s předepsanou hloubkou dezénu.

Při nehodě vznikla hmotná škoda na havarovaných vozidlech v celkové výši 55 tisíc korun.

Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, zranění, smyk, rychlost, nemocnice, havárie, Třešť, Jezdovice, Salavice, Opel Corsa, Lékárenský komplex Jihlava, Peugeot 307

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři lidé se zranili při nehodě nedaleko Třeště. Řidička nevyrovnala smyk na ledě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.