Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Mladý řidič v BMW boural v Kostelci. Srazil se s autem v protisměru, zranili se čtyři lidé, z toho dvě děti

Pátek třináctého se stal smolným pro třiadvacetiletého řidiče BMW, který po cestě z Kostelce na Jihlavu boural. Nehoda se stala krátce před 16. hodinou na silnici II/406 v katastru Kostelce u Jihlavy.

„Třiadvacetiletý řidič s osobním vozidlem BMW projížděl po silnici ve směru jízdy od obce Kostelec směrem na Jihlavu. Řidič při průjezdu zatáčky ztratil kontrolu nad vozidlem, dostal s vozidlem smyk, ve kterém přejel z pravého jízdního pruhu do středního a následně do levého protisměrného jízdního pruhu. Zde došlo ke střetu pravé přední části vozidla BMW s přední částí vozidla Renault, které bylo následně odmrštěno vpravo mimo komunikaci,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková.

V osobním vozidle Renault cestovali kromě řidiče ještě tři spolujezdci, mezi nimi dvě nezletilé děti. Jak doplnila Čírtková, všichni utrpěli zranění a museli být převezeni do nemocnice.

Policisté u obou řidičů provedli dechové zkoušky, které měly negativní výsledek. „Při dopravní nehodě vznikla na havarovaných vozidlech škoda v celkové výši 250 tisíc korun,“ vyčíslila policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky nehoda, incident, zranění, Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič v BMW boural v Kostelci. Srazil se s autem v protisměru, zranili se čtyři lidé, z toho dvě děti | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.