Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Opilec v Jihlavě nahlas nadával a na auta házel jízdní kolo. Strážníkům pak vyprávěl zmatený příběh

Rušno bylo v záběru minulého týdne v Jihlavě na křižovatce ulic Leoše Janáčka a Zborovská. Městskou policii zaměstnal opilý muž, který hlasitě nadával a házel s jízdním kolem.

„Po příjezdu hlídky na místo se zde nacházel člověk odpovídající popisu, jenž v daný okamžik vedle svého kola stál a byl v klidu. Po ztotožnění a poučení strážníky o možném protiprávním jednání zvedl kolo a vydal se k nedalekému místu bydliště. O pár minut později obdržel operační strážník několik za sebou jdoucích hlášení na muže ve vnitrobloku Zborovské ulice, který viditelně poškodil fasádu a nadále jízdním kolem ohrožuje zde zaparkovaná vozidla," sdělil ředitel jihlavské městské policie Stanislav Maštera.

Jak dále informovala městská policie na svém Facebooku, strážníci se tedy znovu vrátili na místo a vyzvali muže, aby se uklidnil. Poslechl je, a začal jim vyprávět zmatený příběh. Z toho strážníci usoudili, že je muž opilý. To potvrdil test na alkohol, na alkoholtesteru svítila hodnota 1,63 promile.

„Během zásahu také dorazila Policie ČR, která si událost převzala k došetření. Muž skončil na protialkoholní záchytné stanici," dodal Maštera. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Městské policie Jihlava

Štítky policie, strážníci, městská, alkohol, výtržník, kolo, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec v Jihlavě nahlas nadával a na auta házel jízdní kolo. Strážníkům pak vyprávěl zmatený příběh | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.