Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Opilá žena v Humpolci napadla svou spolubydlící. Důvodem byly vrzající dveře na chodbě

Z přestupku je teď podezřelá osmačtyřicetiletá žena, která kvůli maličkosti napadla svou spolubydlící. K tomuto incidentu vyjížděli policisté v neděli 14. července do Pražské ulice v Humpolci.

„Policisté policisté oznámení o ženě, která v ubytovacím zařízení na ulici Pražská v Humpolci slovně a fyzicky napadá svoji spolubydlící. Na místo vyjela policejní hlídka prověřit situaci. Policisté zjistili, že mezi ženami ve věku čtyřicet a osmačtyřicet let vznikla slovní rozepře ohledně vrzajících dveří na společné chodbě. Starší žena následně fyzicky napadala druhou, kdy zranění si nevyžádalo okamžité lékařské ošetření,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Přivolaná hlídka provedla u osmačtyřicetileté ženy dechovou zkoušku, která vykázala 2,92 promile alkoholu. Policisté ženu zajistili, neboť i v přítomnosti policistů nadávala a vyhrožovala své spolubydlící. Uklidnit a vystřízlivět musela až na záchytce, kam ji policie převezla. Podle Lébrové je teď podezřelá ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, incident, dveře, alkohol, přestupek, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena v Humpolci napadla svou spolubydlící. Důvodem byly vrzající dveře na chodbě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.