Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Dramatické ráno u Kostelce. Bouralo zde pět aut, dva řidiči se zranili, škoda je přes 300 tisíc korun

Dva lidé se zranili při dvou pondělních dopravních nehodách, které se staly u Kostelce na Jihlavsku v místě zvaném Kaplička. Hmotná škoda se dostala na více než 300 tisíc korun.

Jak dnes uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová, šlo o dvě dopravní nehody, jež se staly krátce po sobě. Celkem havarovalo pět aut.

„Po šesté hodině ráno jel řidič automobilu Seat Toledo ve směru od Jihlavy, vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy dostal smyk, vozidlo přejelo do protisměru a následně mimo komunikaci, kde narazilo do oplocení. Ke zranění při nehodě nedošlo. Škoda, která při havárii vznikla, přesáhla čtyřicet tisíc korun. Řidič je podezřelý ze spáchání dopravního přestupku,“ říká Jana Kroutilová.

Zásah zdravotníků si vyžádala druhá nehoda, k níž došlo krátce po půl sedmé. Dvaašedesátiletá řidička vozidla Škoda Octavia při přejíždění z pravého jízdního pruhu do levého narazila do automobilu VW Golf. „Následně byla octavie odražena směrem vpravo a narazila ještě do automobilu Paragan Master. Dále došlo k odražení vozidla Volkswagen do protisměru, kde se střetlo s automobilem Škoda Superb. Při dopravní nehodě utrpěli zranění dva řidiči, oba byli převezeni do jihlavské nemocnice,“ popsala Kroutilová s tím, že při nehodě došlo ke škodě přibližně za 300 tisíc korun. Oba řidiči měli negativní test na alkohol.

Řidička vozidla Škoda Octavia je podezřelá ze spáchání přestupku.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, přejíždění, zranění, Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dramatické ráno u Kostelce. Bouralo zde pět aut, dva řidiči se zranili, škoda je přes 300 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.